Luokat 1-6

Etsitkö alakoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Joulukalenteri luokallesi

Kurkistuksia kohti joulua! Teimme luokkasi iloksi joulukalenterit, joista avautuu innostavaa tekemistä joulukuun jokaiseen koulupäivään. Voit valita käyttöösi luokkien 1–2 tai luokkien 3–6 kalenterin. Molemmissa kalentereissa on etusivun alalaidassa Opettajalle-osio, josta löydät näppärästi listan luukkujen sisällöistä.

Edulliset pakettihinnat

Hyödynnä edulliset pakettihinnat valitsemalla käyttöösi uusi suomen kielen ja kirjallisuuden sarja Loikka, matematiikan Oivaltaja-sarja ja Tarinoiden aapinen tai lukukirja.

Katso pakettihinnat

Hinnat

Hinnastosta näet näppärästi koko valikoimamme ja kaikkien tarjolla olevien materiaalien tuote- ja hintatiedot.

Tutustu hinnastoon

Käyttöönottoedut

Tarjoamme moniin sarjoihimme käyttöönottoetuja, kun koulu tilaa ensimmäistä kertaa oppi- tai digikirjoja vähintään 5 kappaletta/sarja/luokka-aste. Koskee myös E-oppikirjoja.

Katso edut

Uutta näkyvissä ympäristöoppiin ja historiaan!

Teemme aivan uudenlaiset oppimateriaalit alakoulun ympäristöoppiin ja historiaan. Aalto 3 ja Historian jäljillä 5 ovat käytössäsi 2024. Sisällöiltään raikkaat uutuudet houkuttelevat oppilaat reaaliaineiden pariin ja tukevat monipuolisen lukutaidon kehittymistä. Tarjoamme työsi tueksi selkeät materiaalit, jotka rakentavat oppilaan uskoa itseensä lukijana ja oppijana. Omaan oppimiseensa luottava lapsi on utelias ja avoin tutkimaan asioita aina lisää!

Lue lisää

Tähtipöllö-kilpailu

Nyt kaikki lukemaan – luvassa rahapalkinto!

Haluamme olla mukana tekemässä tärkeää työtä lasten lukuinnon kasvattamiseksi ja lukuilon herättämiseksi. Siksi käynnistimme kaikille alakoululaisille lukukilpailun, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa omalla taitotasollaan. Yksikin luettu sivu on tärkeä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Uusi Skylight alakoulun englantiin käytössäsi elokuussa 2024!

Skylight avaa näkymän englannin kieleen, ympäröivään maailmaan ja unelmiin! Loistava kokonaisuus antaa jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden kehittyä tähdeksi omalla taitotasollaan. Skylight helpottaa opettajan työtä tarjoamalla monipuolisia ratkaisuja erilaisten oppijoiden tarpeisiin.

Juuri nyt

Uutiset

Tähtipöllö-lukukilpailussa jo yli 10 miljoonaa luettua sivua

Kustannusosakeyhtiö Otavan ja Otava Oppimisen palveluiden lukukilpailu käynnistyi syyskuun lopussa. Mukana on yli 400 koulua ympäri Suomen. Tähtipöllö-kilpailun tavoitteena on innostaa koululuokkia lukemaan enemmän.

Artikkelit

Erilaisista vahvuuksista muodostuu Skylight-sarjan ”dream team”

Aurinkoisena iltapäivänä Otavan kokoushuoneesta kuuluu iloista porinaa, kun uuden alakoulun englannin Skylight-sarjan tekijäryhmä kokoustaa. Tulevasta uudesta alakoulun englannin sarjasta kerrottiin asiakkaille ensimmäistä kertaa syksyllä 2022, mutta Alistair Loganin, Martti Meryn, Markus Perttulan, Maiju Rintalan ja Laura Tsutsusen yhteistyö oli alkanut jo paljon aiemmin.

Vinkit

Näin Otso-sovellus auttaa oppilasta kotona – nappaa talteen kotikirjepohja

Otso-sovellus ja painettu Otavan oppikirja yhdessä avaavat oppilaan käyttöön äänitteitä, videoita ja muita digitaalisia sisältöjä. Otso tukee oppilasta, kun hän tekee läksyjä, kertaa asioita, harjoittelee ääntämistä tai valmistautuu kokeisiin. Vinkkaa Otsosta myös oppilaiden vanhemmille!

Uutta Tsemppiä oppimiseen

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.

Katso webinaaritallenteita

Haluatko perehtyä oppimateriaaleihin silloin, kun sinulle sopii parhaiten?

Katso webinaaritallenteita

Tutustu tuoteluetteloon

Selaile esiopetuksen ja alakoulun tuotteidemme tuoteluetteloa.

Selaile tuoteluetteloa

Hyödynnä ohjeet

Kaipaatko apua? Tutustu Ohje-sivuihimme!

Tutustu ohjeisiin

Kaikki tuotteet

Uutta

Elämänkatsomustieto

Suomi toisena kielenä

Uskonto

Venäjä