Luokat 1-6

Etsitkö alakoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Tähtipöllö-kilpailu

Nyt kaikki lukemaan – luvassa rahapalkinto!

Haluamme olla mukana tekemässä tärkeää työtä lasten lukuinnon kasvattamiseksi ja lukuilon herättämiseksi. Siksi käynnistimme kaikille alakoululaisille lukukilpailun, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa omalla taitotasollaan. Yksikin luettu sivu on tärkeä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Juuri nyt

Artikkelit

Kahdeksan vinkkiä ryhmäyttämiseen

Uuden kouluvuoden alussa kannattaa tutunkin oppilasjoukon kanssa tehdä erilaisia ryhmäyttämisharjoituksia. Näin yhteishenki paranee ja kaikki viihtyvät paremmin. Ota talteen Seikkailujen aapisen tekijöiden vinkit.

Opetusvinkit

Lukuvuoden ensimmäiset koulupäivät

Kokosimme avuksesi materiaaleja koulujen alkuun. Nappaa talteen lukujärjestys, kirjain- ja numerokortit luokkahuoneen seinälle, naulakkomerkit ja läksykortit.

Artikkelit

Asiakaspalvelun vinkit sujuvaan lukuvuoden alkuun

Opepalveluun ja digimateriaaleihin liittyvät vinkit ja ohjeet helpottavat opetuksen aloittamista.

Edulliset pakettihinnat

Hyödynnä edulliset pakettihinnat valitsemalla käyttöösi uusi suomen kielen ja kirjallisuuden sarja Loikka, matematiikan Oivaltaja-sarja ja Tarinoiden aapinen tai lukukirja.

Katso pakettihinnat

Hinnat

Hinnastosta näet näppärästi koko valikoimamme ja kaikkien tarjolla olevien materiaalien tuote- ja hintatiedot.

Tutustu hinnastoon

Käyttöönottoedut

Tarjoamme moniin sarjoihimme käyttöönottoetuja, kun koulu tilaa ensimmäistä kertaa oppi- tai digikirjoja vähintään 5 kappaletta/sarja/luokka-aste. Koskee myös E-oppikirjoja.

Katso edut

Uutta näkyvissä ympäristöoppiin ja historiaan!

Teemme aivan uudenlaiset oppimateriaalit alakoulun historiaan ja ympäristöoppiin. Uudet oppimateriaalit ovat käytössäsi 2024. Sisällöiltään raikkaat uutuudet houkuttelevat oppilaat reaaliaineiden pariin ja tukevat monipuolisen lukutaidon kehittymistä. Tarjoamme työsi tueksi selkeät materiaalit, jotka rakentavat oppilaan uskoa itseensä lukijana ja oppijana. Omaan oppimiseensa luottava lapsi on utelias ja avoin tutkimaan asioita aina lisää!

Lue lisää

Uusi Loikka suomen kieleen ja kirjallisuuteen

Loikka on uudenlainen sarja alakoulun suomen kieleen ja kirjallisuuteen. Sarja tarjoaa sopivasti haastetta ja harjoittelua jokaiselle oppilaalle. Loikka helpottaa opettajan työtä antamalla runsaasti ratkaisuja eriyttämiseen, lukutaidon kehittämiseen ja tunnetaitojen käsittelyyn. Loikkaa mukaan!

Tulossa uutta alakoulun englantiin 2024!

Uusi Skylight-sarja avaa näkymän koko englanninkieliseen maailmaan. Loistava kokonaisuus antaa jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden kehittyä tähdeksi omalla taitotasollaan. Skylight helpottaa opettajan työtä tarjoamalla monipuolisia ratkaisuja erilaisten oppijoiden tarpeisiin.

Lue lisää

Uutta Tsemppiä oppimiseen

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.

Katso webinaaritallenteita

Haluatko perehtyä oppimateriaaleihin silloin, kun sinulle sopii parhaiten?

Katso webinaaritallenteita

Tutustu tuoteluetteloon

Selaile esiopetuksen ja alakoulun tuotteidemme tuoteluetteloa.

Selaile tuoteluetteloa

Hyödynnä ohjeet

Kaipaatko apua? Tutustu Ohje-sivuihimme!

Tutustu ohjeisiin

Kaikki tuotteet

Elämänkatsomustieto

Suomi toisena kielenä

Uskonto

Venäjä