Luokat 1-6

Etsitkö alakoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Tervetuloa koulutuksiimme

Aloita uusi lukuvuosi sujuvasti tulemalla mukaan koulutuksiimme! Sarjojemme käyttäjäkoulutuksissa perehdyt laajoihin tuoteperheisiimme, oppikirjojen rakenteeseen, monipuolisiin eriyttämisen ratkaisuihin sekä opettajan materiaalien hyödyntämiseen.

Edulliset pakettihinnat

Hyödynnä edulliset pakettihinnat valitsemalla käyttöösi uusi matematiikan Oivaltaja-sarja ja Tarinoiden aapinen tai lukukirja. Tarjolla on myös edulliset pakettiratkaisut erilaisiin eriyttämisen ja S2-opetuksen tarpeisiin.

Katso pakettihinnat

Hinnat

Hinnastosta näet näppärästi koko valikoimamme ja kaikkien tarjolla olevien materiaalien tuote- ja hintatiedot.

Tutustu hinnastoon

Käyttöönottoedut

Tarjoamme moniin sarjoihimme käyttöönottoetuja, kun koulu tilaa ensimmäistä kertaa oppi- tai digikirjoja vähintään 5 kappaletta/sarja/luokka-aste. Koskee myös E-oppikirjoja.

Katso edut

Juuri nyt

Opetusvinkit

Lukuvuoden ensimmäiset koulupäivät

Lukujärjestys, kirjain- ja numerokortit luokkahuoneen seinälle, naulakkomerkit, läksykortit sekä tehtäviä ja leikkejä alakoululaisille elokuun ensimmäisiin viikkoihin.

Artikkelit

Kysymyksiä ja vastauksia Tuhattaiturin digiaineistojen uudistuksista

Tuhattaiturin digiaineistot on uudistettu elokuuksi 2022. Tuhattaiturin uudistetut digiopetusaineistot ovat käytössä 1.8.2022 lähtien. Olemme saaneet kevään aikana asiakkailta kysymyksiä ja palautteita uudistetuista aineistoista. Kokosimme palautteen perusteella avuksesi koulun aloitukseen vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Artikkelit

Asiakaspalvelun vinkit sujuvaan lukuvuoden alkuun

Opepalveluun ja digimateriaaleihin liittyvät vinkit ja ohjeet helpottavat opetuksen aloittamista.

Artikkelit

Kysymyksiä ja vastauksia Seikkailujen digiaineistojen uudistuksista

Seikkailujen aapisen ja lukukirjan digiaineistot on uudistettu elokuuksi 2022. Olemme saaneet kevään aikana asiakkailta kysymyksiä ja palautteita uudistetuista aineistoista. Kokosimme palautteen perusteella avuksesi vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tulossa

Forum-sarjan digiopetusaineistot uudistuvat syksyllä 2022

Forum-sarjaan on tulossa opettajien toivoma uudistus. Kokoamme sarjan luotettavat sisällöt runsaiksi ja helppokäyttöisiksi opettajan digiopetusaineistoiksi. Jatkossa digiopetusaineiston voi valita sen mukaan, onko luokassa käytössä painettu vai digitaalinen Forum-kirja. Painettuja kirjoja opetuksessaan käyttävät saavat Forum-sarjan luotettavat sisällöt uudessa käyttöliittymässä. Näin materiaaleja voi käyttää monipuolisemmin ja sujuvammin. Myös käyttöliittymän visuaalinen ilme on houkuttelevampi ja liikkuminen tuotteessa helpompaa.

Katso webinaaritallenteita

Haluatko perehtyä oppimateriaaleihin silloin, kun sinulle sopii parhaiten?

Katso webinaaritallenteita

Tutustu tuoteluetteloon

Esiopetuksen ja alakoulun tuotteidemme tuoteluettelo 2022 on ilmestynyt.

Selaile tuoteluetteloa

Hyödynnä ohjeet

Kaipaatko apua? Tutustu Ohje-sivuihimme!

Tutustu ohjeisiin

Uutta Tsemppiä oppimiseen

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.

Kaikki tuotteet

Elämänkatsomustieto

Venäjä