Painettu

Tsemppi Englanti imperfekti

Uusi Tsemppi Englanti imperfekti -harjoituskirja tarjoaa lisäharjoitusta, kertausta ja tukea englannin kielen opiskeluun. Materiaali keskittyy englannin kielen verbien imperfektimuotoihin ja niiden käyttöön sekä vahvistaa jo opittuja verbirakenteita. Tsemppi Englanti imperfekti on suunniteltu tukemaan niiden oppilaiden oppimista, jotka kaipaavat lisäharjoitusta ja kertausta englannin kielen opiskelussa. Materiaali on suunnattu 3.–6. -luokkalaisille, mutta soveltuu kertaukseen myös vanhemmille oppilaille.

Katso kaikki sarjan osat

Tsemppi kertaa

  • Harjoituskirjassa tutustutaan verbien säännöllisiin ja epäsäännöllisiin imperfektimuotoihin. Verbejä käytetään myönteisissä, kielteisissä ja kysyvissä lauseissa.
  • Verbit esitellään kuvasanastoina, jotka tukevat ymmärtämistä ja sanavaraston kehittymistä. Osa verbeistä on tuttuja Tsemppi Englanti verbit -kirjasta, osa on uusia.
  • Rakenneasiat on esitelty sekä hauskoissa sarjakuvissa että omissa selkeissä laatikoissaan.

Tsemppi kannustaa

  • Harjoituksia on monipuolisesti, ja niihin on tarjottu paljon apuja.
  • Selkeät tehtävänannot ohjaavat työskentelyä.
  • Lauseiden suomennokset auttavat työskentelyssä.
  • Hauska kuvitus motivoi ja tukee sisällön ymmärtämistä.

Tsemppi Englanti imperfekti

Tsemppiä englannin imperfektin harjoitteluun!

Uusi Tsemppi Englanti imperfekti -harjoituskirja tarjoaa lisäharjoitusta, kertausta ja tukea englannin kielen opiskeluun. Materiaali keskittyy englannin kielen verbien imperfektimuotoihin ja niiden käyttöön sekä vahvistaa jo opittuja verbirakenteita. Tsemppi Englanti imperfekti on suunniteltu tukemaan niiden oppilaiden oppimista, jotka kaipaavat lisäharjoitusta ja kertausta englannin kielen opiskelussa. Materiaali on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille, mutta soveltuu kertaukseen myös vanhemmille oppilaille.

ISBN/GTIN: 978-951-1-42294-5
Hinta: 18,55€ alv. 0%
Hinta: 20,40€ alv. 10%

Tsemppi Englanti imperfekti -harjoituskirjan vastaukset

Tsemppi Englanti imperfekti -harjoituskirjan vastaus-pdf on saatavilla Opepalvelusta.

Opepalveluun

Oppikirjailijat

Martti Mery

Laura Tsutsunen

Tutustu koko Tsemppi-sarjaan

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.