Lukio

Etsitkö lukion oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Otavan uudet abimateriaalit

Useista Otavan lukion suosikkisarjoista julkaistaan abimateriaalit yo-kirjoituksiin kertaamista varten. Abien kertaaville opintojaksoille suunniteltuja uusia materiaaleja voi käyttää myös itsenäiseen kertaamiseen. Uudet abimateriaalit sisältyvät myös lukuvuoden 2024–2025 sarjakohtaisiin digipaketteihin!

Lue lisää

Lisenssit

Tietoa LOPS21-tuotteiden digilisensseissä

Syyslukukauden 2023 alusta alkaen umpeutuneen digilisenssin voimassaoloa voi jatkaa veloituksetta kolmella kuukaudella. Opiskelijat voivat itse jatkaa lisenssejä Opiskelijan maailmassa. Etu kannattaa hyödyntää, mikäli opiskelijalla on lyhyt tarve tietylle lisenssille syyslukukauden alussa ylioppilaskirjoituksen tai opintojakson kokeen uusimista varten.

Lue lisää

Tutustu edullisiin digipaketteihin!

  • Kaikki lukion uuden opetussuunnitelman mukaiset sarjamme ovat saatavilla edullisina digipaketteina.
  • Digipaketit ovat saatavilla 12 kk opiskelijakohtaisina lisensseinä.
  • Paketteihin kuuluu myös loistavat edut opettajalle!

Valitse koulullesi sopivin vaihtoehto

  • LOPS 2021 -sarjojemme laadukkaat sisällöt ovat saatavilla sekä painettuina että digitaalisina.
  • Voit tilata LOPS 2021 -materiaaleja yksittäin tai edullisina digipaketteina.

Katso hinnat ja edut

Ajankohtaista lukiossa

Artikkelit

Moderni, monipuolinen ja luotettava MOT-sanakirja tulossa kielten digituotteisiin

Ammattimainen, suomalainen ja asiantuntevista sanakirjakorpuksista ammentava sanakirja MOT on tulossa käyttöön elokuussa 2024 kaikkiin kielten digikirjoihin, digiopetusaineistoihin, digilisätehtäviin sekä opettajan ja opiskelijan online-äänitteisiin.

Artikkelit

Tehtävien osoittaminen julkaistu LOPS21-tuotteissa

Olemme kuulleet opettajien toiveita tehtävien osoittamisen tarpeesta ja kehittäneet näiden toiveiden perusteella tehtävien osoittamista opiskelijoille.

Artikkelit

Parempaa arkea lukioon tekoälyn avulla

Tekoäly on tullut jäädäkseen. Miten opettajana tekoälyyn tulisi suhtautua, mitä siitä tulisi tietää ja miksi? Tekoälyn opettajataustaiset kouluttavat asiantuntijat Riikka Korosalmi ja Matti Lähtevänoja avaavat ajatuksiaan ja haastavat opettajia ottamaan tekoälyn osaksi opetustyötä opettajan hyvinvoinnin, mutta myös nuorten tulevaisuuden nimissä.

Digipalvelut

Tuemme opetustyötäsi

  • Opepalvelussa voit luoda omia opintojaksoja ja liittää niihin sisältöjä eri LOPS 2021 -moduuleista. Voit käyttää oppimateriaalin rakennetta sellaisenaan tai muuttaa sisältöjen järjestystä. Voit myös lisätä aineistoon omia materiaalejasi.
  • Sarjoihimme on saatavilla uusi Analytiikkapalvelu arvioinnin tueksi.
  • Uudistuvat digikokeet tukevat arviointia entistä monipuolisemmin.
  • Painetun kirjan käyttäjät saavat digitaaliset rikasteet käyttöönsä Opiskelijan maailmasta sekä osan myös uuden Otso-sovelluksen kautta.