Painettu

Grammar Rules!

Lukion englannin kielioppi

Grammar Rules! on lukion englannin kielioppi, joka mahdollistaa joustavan kieliopin opetuksen – opettaja voi käydä läpi rakenteet haluamassaan järjestyksessä ja tahdissa.

Grammar Rules! esittää englannin kielen keskeisimmät säännöt selkeästi ja havainnollisesti. Esimerkit ovat aitoa nykykieltä ja tehtävissä tähdätään käyttökieleen. Grammar Rules! tekee mahdolliseksi erilaiset kieliopin opetustavat.

Harjoitukset ovat kommunikatiivisia ja liittyvät johonkin tiettyyn tilanteeseen, usein huumorilla höystettynä. Jokaista uutta rakennetta seuraavat suulliset paritehtävät, jotka voidaan haluttaessa tehdä myös kirjallisesti. Kirjallisia Takeaway-kotitehtäviä on runsaasti.

 

Värit selkeyttävät kirjan rakennetta: säännöt esimerkkeineen on merkitty punaisella, suulliset paritehtävät keltaisella ja kotona tehtävät kirjalliset Takeaway-harjoitukset vihreällä. Sitaatit sekä humoristiset piirrokset valottavat myös käsiteltävänä olevien rakenteiden käyttöä.

Grammar Rules!

Kirjassa on englannin kielen keskeisimmät säännöt selkeästi ja havainnollisesti. Esimerkit ovat aitoa nykykieltä ja tehtävissä tähdätään käyttökieleen. Harjoituksissa jokaisen uuden rakenteen yhteydessä on myös suullisesti suoritettavia paritehtäviä.

Lisenssit

ISBN/GTIN: 978-951-1-32060-9
Hinta: 52,27€ alv. 0%
Hinta: 57,50€ alv. 10%

Oppikirjailijat

Riitta Silk

Jaakko Mäki

Felicity Kjisik