Avoimet työpaikat Otava Oppimisen palveluissa

Ilmoitamme Otava Oppimisen palveluiden avoimista työpaikoista tällä sivulla. Mikäli työtehtäviä ei ole tarjolla, voit täyttää avoimen hakemuksen. Avoimet hakemukset käsitellään henkilöstöosastollamme.

Tuottajan sijainen Kustannusosakeyhtiö Otavan graafiseen suunnitteluun

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

TUOTTAJAN SIJAISTA  

hoitamaan mm. graafisen suunnittelun freehankintaa, kuvatoimitusta, kuvien hankintaa ja näihin liittyvää sopimista.

Kyseessä on sijaisuus ajalle 1.9.-16.12.2022. Työ sijaitsee Kustannusosakeyhtiö Otavan yhteisten palveluiden yksikössä, graafisen suunnittelun osastolla.

Tuottajalle kuuluvia työtehtäviä:

  • Freelancer-graafikoiden hankkiminen mm. kirjojen kansille ja sisus + kansi –paketeille ja muille graafisen suunnittelun freetöille
  • Sopimuksien tekeminen freelancer-graafikoiden kanssa (puitesopimukset, yksittäiset sopimukset, sopimuksien arkistointi)
  • Toimituksien ja freelancereiden opastaminen ja auttaminen freehankintaan liittyvissä kysymyksissä (prosessit, materiaalit, freelancereiden ohjeet jne)
  • Painettavan kirjan materiaalivalintojen merkitseminen kirjapainoa varten, kun suunnittelijana on freelancer
  • Kuvatoimitus
  • Kuva- ja kansikuvaoikeuksien ostaminen

Työssä menestyäkseen sijaisella tulisi olla hyvät yhteistyötaidot ja ymmärrystä graafisesta suunnittelusta. Kustantamisen, kirjapainoalan tai suunnittelualan tuntemus sekä kokemus sopimusten tekemisestä ja kuvatoimittamisesta on eduksi tehtävän hoitamisessa. Taustaltaan sijainen voi olla esimerkiksi visualisti, graafinen suunnittelija, kuvatoimittaja tai muulla tavalla sopiva hoitamaan freehankinnan ja kuvatoimittamisen tehtäviä.

Lähityön työskentelypaikkana on Otavan toimitilat Uudenmaankadulla Helsingissä. Teemme työtä hybridiperiaatteella, huomioiden työntekijän ja tiimin toiveet etä- ja lähityöhön.

Kiinnostuitko? Tee hakemus viimeistään 27.6.2022. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Tee hakemus täällä

Lisätietoja antaa graafisen suunnittelun päällikkö Mirella Mäkilä perjantaina 17.6. klo 14-15 ja torstaina 23.6. klo 11-12.

Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten ole nopea! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoin hakemus Otava Oppimisen palveluihin

Lähetä avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta. Halutessasi hakemuksesi tietoja voidaan hyödyntää myös muissa Otava-konsernin avoinna olevissa tehtävissä. Hakemukset ovat voimassa kuusi kuukautta.

Täytä hakemus