Tilaisuudet ja webinaarit

Ilmoittaudu mukaan käyttäjäkoulutuksiimme!

Webinaari: Tarinoiden aapinen

Tervetuloa Tarinoiden aapisen käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Tarinoiden aapisen laajan tuoteperheen käyttöönottoon.

Webinaari: Oivaltaja 1-2

Tervetuloa Oivaltaja 1-2 käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Oivaltaja 1 ja 2 oppimateriaalien käyttöönottoon.

Webinaari: Otavan Opepalvelu ja lisenssien hallinta -käyttäjäkoulutus

Tervetuloa Otavan Opepalvelu ja lisenssien hallinta -käyttäjäkoulutukseen! (LOPS2021)

Webinaari: Tarinoiden lukukirja

Tervetuloa Tarinoiden lukukirjan käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Tarinoiden lukukirjan laajan tuoteperheen käyttöönottoon.

Webinaari: Oivaltaja 3-4

Tervetuloa Oivaltaja 3-4 käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Oivaltaja 3 ja 4 oppimateriaalien käyttöönottoon.

Webinaari: Suosikkisarjojen uudistetut digimateriaalit

Seikkailujen aapisen ja lukukirjan sekä Tuhattaituri-sarjan digiopetusaineistot ovat uudistuneet. Koulutuswebinaarissa esitellään uudistettujen digiopetusaineistojen tärkeimmät toiminnallisuudet, jotta aineistojen käyttöönotto on sujuvaa.

Webinaari: Särmä-käyttäjäkoulutus

Tervetuloa yläkoulun Särmän käyttäjäkoulutukseen! Koulutuksessa kuulet, mitä uutta ja mitä päivittynyttä on yläkoulun Särmän digiopetusaineistoissa ja digitehtävissä lukuvuonna 2022–2023.

Webinaari: Otavan Analytiikkapalvelun käyttäjäkoulutus

Tervetuloa Otavan Analytiikkatyökalun käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Otavan LOPS21-digimateriaalien analytiikkatyökaluun.

Webinaari: Ääretön-käyttäjäkoulutus

Tervetuloa Ääretön-käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Ääretön-oppimateriaalien käyttöönottoon.

Webinaari: Trampolin-käyttäjäkoulutus

Tervetuloa Trampolin-käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Trampolin-materiaalien käyttöön.

Webinaari: Oppilaslisenssien jakaminen Opepalvelussa

Koulutuswebinaarissa opastetaan, miten oppilaslisenssien jakaminen tehdään Otavan Opepalvelussa. Hyödyt koulutuksesta, jos käytössäsi on digilisätehtävä-, digikirja- tai digitehtävälisenssejä, etkä ole vielä tutustunut lisenssien jakamiseen.

Webinaari: Otavan digikokeet ja Abitti-kokeet -käyttäjäkoulutus

Tervetuloa Otavan digikokeet ja Abitti-kokeet -käyttäjäkoulutukseen! Tilaisuudessa saat opastuksen Otavan digikokeiden ja Abitti-kokeiden käyttöön.