Oppilaan maailma

Peruskoulun oppilaana pääset käyttämään Otavan digimateriaaleja Oppilaan maailmassa. Löydät Oppilaan maailmasta myös Otavan vieraiden kielten äänitteet. Kirjautumiseen tarvitset opettajan antaman avainkoodin.

Oppilaan maailma

Opiskelijan maailma

Lukion opiskelijana pääset Opiskelijan maailmassa käyttämään itse hankkimiasi tai lukion tarjoamia Otavan digimateriaaleja, kuten esimerkiksi digikirjoja. Myös Otavan painettujen oppikirjojen käyttäjille suunnatut digimateriaalit sekä vieraiden kielten äänitteet löytyvät Opiskelijan maailmasta.

Opiskelijan maailmaan

Otso tuo uutta eloa oppikirjaan

Otso-sovellus ja painettu oppikirja yhdessä avaavat käyttöösi äänitteitä ja videoita. Otso on kätevä apu, kun teet läksyjä, kertaat asioita, harjoittelet ääntämistä tai valmistaudut kokeisiin. Helppokäyttöisen Otson voit ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta veloituksetta.

Lue lisää Otsosta

Lukuvinkkejä

Täältä löydät peruskouluikäisille suunnattuja kirjavinkkejä. Eri teemojen mukaan jaetut kirjavinkit, puuhatehtävät ja erilaiset videot tuovat kirjat, niiden valloittavat päähenkilöt sekä kirjojen tekijät tutuiksi sinulle.

Poimi vinkit

Verkkokauppa

Otavan verkkokaupasta voit tilata Otavan painettuja ja digitaalisia tuotteita. Tiettyjä opettajan aineistoja, arviointimateriaaleja ja valmennuspalveluja voivat ostaa vain oppilaitokset.

Verkkokauppaan