Olemme kotimainen oppimisen asiantuntija

Tuotamme digitaalisia ja painettuja oppimateriaaleja esiopetuksesta aikuiskoulutukseen. Kustannusohjelmamme pohjautuu opetussuunnitelmaan, ja yleiskustantajana tuotamme sisältöjä lähes kaikkiin koulun oppiaineisiin sekä suomeksi että ruotsiksi. Viemme laadukkaita oppimisen sisältöjä myös ulkomaille.

Toimimme arvojemme mukaisesti

LAATU
Oppimisen sisällöt ja palvelut syntyvät innovatiivisten opettajien ja laajan ammattilaisjoukon yhteistyönä. Oppimateriaaleja ideoi kanssamme noin 500 oppikirjailijaa, joilla on vankka pedagoginen osaaminen. Kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti. Laadukkaat oppimateriaalimme antavat oppilaille tasa-arvoiset oppimisen lähtökohdat.

 

LÄHEISYYS
Tunnemme koulun arjen, kuuntelemme opettajien toiveita ja olemme heidän tukenaan uusissa haasteissa. Olemme mukana kasvattamassa osaavia ja vaikuttavia kansalaisia. Haluamme osaltamme varmistaa mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Palvelemme asiakkaitamme varhaiskasvatuksesta työelämän eri vaiheisiin.

ROHKEUS
Kehitymme ketterästi muuttuvan maailman mukana ja vahvistamme tulevaisuudessa tarvittavia taitoja. Panostamme teknologiaan ja kehitämme jatkuvasti oppimista tukevia sisältöjä ja palveluita tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että laadukkailla sisällöillä ja uusilla digitaalisilla ratkaisuilla on mahdollista saavuttaa parempia oppimistuloksia.

 


VASTUULLISUUS
Ensimmäinen Otavan aapinen ilmestyi vuonna 1902, ja siitä lähtien olemme olleet mukana rakentamassa suomalaista koulutusjärjestelmää. Toimintamme perustuu moniarvoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Valmistamme oppikirjamme ympäristöä kunnioittaen omassa kirjapainossamme Keuruulla.

 

Avainlippu

Olemme osa Kustannusosakeyhtiö Otavaa. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tehdyistä tuotteista ja palveluista. Suomalaisena perheyhtiönä olemme edistäneet ympäröivän yhteisön hyvinvointia jo yli 130 vuoden ajan ja jatkamme työtämme jatkuvasti kehittyen.

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia.