Otso tuo uutta eloa oppikirjaan

Uusi Otso-sovellus ja painettu oppikirja yhdessä avaavat oppilaan käyttöön äänitteitä ja videoita. Otso tukee oppilasta, kun hän tekee läksyjä, kertaa asioita, harjoittelee ääntämistä tai valmistautuu kokeisiin. Helppokäyttöisen Otson voit ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta veloituksetta. Kaikkiin Otavan peruskoulun uuden opetussuunnitelman mukaisiin sarjoihin on tulossa sisältöjä Otso-sovellukseen syksyksi 2020. Lataa sovellus ja kokeile jo nyt!

Luokkien 1-9 oppilaille

Otso-sovellus on tarkoitettu peruskoulun luokkien 1-9 oppilaille, joilla on käytössä painettu Otavan uuden opetussuunnitelman mukainen oppikirja. Otson avulla he saavat käyttöönsä veloituksetta kirjaan liittyviä digitaalisia sisältöjä. Näin Otso tukee oppilasta niin koulussa kuin kotonakin.

Oppimista tukevia sisältöjä

Otso tukee oppilasta, kun hän tekee läksyjä, kertaa asioita, harjoittelee ääntämistä tai valmistautuu kokeisiin. Otso-sovellus avaa painetun kirjan käyttäjälle

  • tekstejä ääneen luettuna
  • videoita
  • animaatioita.

Lataa veloituksetta sovelluskaupasta

Helppokäyttöisen Otso-sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta veloituksetta. Otson avaa sisältöjä Otavan painettuihin kirjoihin ilman kirjautumista.

Kaikkiin Otavan peruskoulun uuden opetussuunnitelman mukaisiin sarjoihin on tulossa sisältöjä Otso-sovellukseen syksyksi 2020. Kokeile jo nyt: lataa sovellus, napsauta Hae kirjaa ja näet jo nyt valmiina olevat sisällöt.

Tekniset vaatimukset

iPhone
Edellyttää iOS-versiota 11.0 tai tätä uudempaa versiota. Yhteensopiva laitteiden iPhone, iPad ja iPod touch kanssa.

Android-laitteet
Edellyttää Android-versiota 7.0 tai tätä uudempaa versiota.