Luokat 7-9

Etsitkö yläkoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Teemme uutta yläkoulun englantiin – nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Olemme tekemässä uutta englannin oppimateriaalia yläkouluun. Tahdomme tehdä oppilaille parhaan mahdollisen oppimateriaalin ja opettajille parhaan opettamisen työvälineen. Opettajat ovat aina olleet vahvasti mukana oppimateriaaliemme kehitystyössä. Nyt haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua uuden luomiseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Katso webinaaritallenteita

Tallenteista löydät sarjakohtaisia käyttäjäkoulutuksia ja esittelyjä sekä ohjeet peruskoulun oppilaslisenssien jakamiseen Opepalvelussa.

Artikkelit

Artikkelit

Innostavat lukunäytteet ja tehtävät yläkouluun!

Olemme poimineet Otavan nuortenkirjoista kaksi lukunäytettä, joiden myötä oppilaat pääsevät kurkistamaan erilaisiin maailmoihin. Oboin kirjan lukipiirikysymysten ja Pax-sarjaan liittyvän opettajan oppaan kautta kirjoja on helppo käsitellä yhdessä oppilaiden kanssa.

Artikkelit

”Yläkoulun Särmän lukemistoa parempaa ja napakampaa katsausta nykykirjallisuudesta ei ole missään saatavilla”

Tammikuussa 2022 yläkoulun Särmä-sarja laajentui lukemistolla. Tässä artikkelissa Särmän oppikirjailijat Mari Uusitalo ja Aleksis Salusjärvi paljastavat, millainen tuote uusi lukemisto on.

Artikkelit

Näin Trampolin toimii ruotsin opetuksessa

Siri Liukkala on yksi Trampolinin oppikirjailijoista ja opettaa ruotsia Helsingin Normaalilyseossa. Hän kertoo nyt omia kokemuksiaan Trampolinin käytöstä opetuksessa ja antaa hyviä vinkkejä monipuolisen materiaalin hyödyntämiseen.

Tutustu Opin tähdet -sarjaamme!

Opin tähdet -sarjastamme löydät innostavaa lukemista oman osaamisen kehittämiseen.