Luokat 7-9

Etsitkö yläkoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Uusi sarja yläkoulun englantiin – Connections tulossa syyslukukaudeksi 2024!

Uusi yläkoulun englannin sarja helpottaa opettajan työtä tarjoamalla monipuolisesti ratkaisuja eriyttämiseen ja joustaen erilaisiin opetustyyleihin. Connections-sarja antaa äänen ihmisille ja kulttuureille ympäri maailman ja haluaa tarjota samaistumispintaa jokaiselle. Selkeä ja helppokäyttöinen sarja sopii erilaisten oppijoiden tarpeisiin ja erilaisiin luokkahuoneisiin.

Lue lisää

Yläkoulun luonnontieteiden sarjojen digituotteet päivittyvät!

Yläkoulun luonnontieteiden sarjat Titaani, Maa ja Elo päivittyvät digituotteiden osalta! Päivitykset tuovat mm. lisää pelillisyyttä oppitunneille uusilla Kahoot!-tietovisoilla. Ne rikastuttavat opetusta, aktivoivat oppilaita ja tekevät luvussa opittujen asioiden kertaamisesta hauskaa.

Katso webinaaritallenteita

Tallenteista löydät sarjakohtaisia käyttäjäkoulutuksia ja esittelyjä sekä ohjeet peruskoulun oppilaslisenssien jakamiseen Opepalvelussa.

Artikkelit

Artikkelit

Innostavat lukunäytteet ja tehtävät yläkouluun!

Olemme poimineet Otavan nuortenkirjoista kaksi lukunäytettä, joiden myötä oppilaat pääsevät kurkistamaan erilaisiin maailmoihin. Oboin kirjan lukipiirikysymysten ja Pax-sarjaan liittyvän opettajan oppaan kautta kirjoja on helppo käsitellä yhdessä oppilaiden kanssa.

Artikkelit

”Yläkoulun Särmän lukemistoa parempaa ja napakampaa katsausta nykykirjallisuudesta ei ole missään saatavilla”

Tammikuussa 2022 yläkoulun Särmä-sarja laajentui lukemistolla. Tässä artikkelissa Särmän oppikirjailijat Mari Uusitalo ja Aleksis Salusjärvi paljastavat, millainen tuote uusi lukemisto on.

Artikkelit

Näin Trampolin toimii ruotsin opetuksessa

Siri Liukkala on yksi Trampolinin oppikirjailijoista ja opettaa ruotsia Helsingin Normaalilyseossa. Hän kertoo nyt omia kokemuksiaan Trampolinin käytöstä opetuksessa ja antaa hyviä vinkkejä monipuolisen materiaalin hyödyntämiseen.

Tutustu Opin tähdet -sarjaamme!

Opin tähdet -sarjastamme löydät innostavaa lukemista oman osaamisen kehittämiseen.