Painettu
Digi
Otso-sovellus

Ketterä 7-9

Uudessa S2-oppikirjassa on koko yläkoulun sisältö, joten sitä voi käyttää vuosiluokasta riippumatta. Ajanmukainen ja ainutlaatuinen Ketterä sopii erityisen hyvin suoraan valmistavasta opetuksesta tuleville oppilaille. Se tarjoaa alaspäin eriyttävän vaihtoehdon Särmän S2-materiaaleille ja toimii siis hyvin niiden rinnalla.

Ketterä noudattaa selkokielen periaatteita ja on saanut Selkokeskuksen myöntämän selkoleiman. Se hyödyntää toiminnallisia menetelmiä ja kaikkia oppilaan osaamia kieliä. Kirja ohjaa monipuoliseen kielenkäyttöön. Ketterä sisältää paljon autenttisia, kielitaitotasolle sopivia tekstejä. Keskeinen kielioppi opetetaan strukturoidusti ja suomen kieltä opettelevan näkökulmasta. Opettajalle tulee opetuksen tueksi monipuolinen digiopetusaineisto.

Katso kaikki sarjan osat

Ketterä 7-9

Ketterä on monipuoliseen kielenkäyttöön ohjaava suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -oppikirja. Se sisältää vuosiluokkien 7–9 ydinsisällöt, ja sitä voi käyttää vuosiluokasta riippumatta.

Ketterä on oppiaineen ensimmäinen selkokielinen oppikirja. Lisäksi se on kieli- ja kulttuuritietoinen oppikirja, joka huomioi oppilaan kehittyvän kielitaidon. Sen tehtävät tarjoavat oppilaalle mahdollisuuden käyttää monikielistä osaamistaan.

Ketterä korostaa tekstitaitoja. Erilaisia tekstejä on runsaasti, ja ne ovat lähellä nuoren maailmaa. Eri tekstilajit ja keskeinen kielioppi

opetetaan strukturoidusti ja suomen kieltä opettelevan näkökulmasta.

ISBN/GTIN: 978-951-1-34304-2
Hinta: 65,82€ alv. 0%
Hinta: 72,40€ alv. 10%

Artikkelit

Iloisia faktoja uudesta Ketterästä

Yläkoulun tuoretta ja ajankohtaista suomi toisena kielenä -oppikirjaa on odotettu, ja uusi Ketterä ilahduttaa nimensä mukaisesti joustavalla sisällöllä. Ketterä ottaa huomioon jokaisen oppilaan.

Artikkelit

Ketterä 7–9 on S2-oppikirja monenlaisille oppijoille

Suomea äidinkielenä ja toisena kielenä opettava Milja Ahtosalo on yksi Ketterä S2 -oppikirjan tekijöistä. Milja jakoi kanssamme ajatuksia ja kokemuksia Ketterän käytöstä opetustyössä.

Oppikirjailijat

Milja Ahtosalo

Virva Lehmusvaara

Kirsi Martikainen

Salla-Maaria Suuriniemi

Kiti Szalai