Painettu
Digi
Otso-sovellus

Connections 7

Connections 7 on yläkoulun englannin oppimateriaali.

Connections auttaa jokaista englannin kielen oppijaa kehittämään kielitaitoaan oman taitotasonsa ja oppimistavoitteidensa mukaisesti. Kertomukset oikeista ihmisistä ja ilmiöistä innostavat oppimaan paitsi englantia myös uusia asioita ympäröivästä maailmasta. Innostavat tehtävät harjoittavat monipuolisesti kaikkia kielen osa-alueita.

Seitsemännen luokan aiheita ovat perhe, koti, asuminen, ruoka, koulu ja harrastukset. Englanninkielisistä alueista tutustutaan erityisesti Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Karibian alueeseen.

Connections 7

Connections-sarjan tekstikirja sisältää monipuolisesti erilaisia tekstityyppejä. Kertomukset oikeista ihmisistä ja ilmiöistä innostavat oppimaan paitsi englantia myös uusia asioita ympäröivästä maailmasta.

Tekstikirjan jokaiseen jaksoon sisältyy yksi pääteksti sekä kolme eritasoista tekstiä. Alaspäin eriyttävä teksti kertaa englannin kielen perusteita, perustason teksti laajentaa jakson aihetta ja ylöspäin eriyttävä teksti tarjoaa haastetta. Tekstikirja sisältää myös teemasanastoja, viestintätaitojen ja rakenteiden harjoittelua sekä englanninkielisten maiden tuntemusta. Monipuoliset suulliset tehtävät harjoittavat aitoihin viestintätilanteisiin.

ISBN/GTIN: 978-951-1-42551-9
Hinta: 33,64€ alv. 0%
Hinta: 37,00€ alv. 10%

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Connections 8

Connections 8

Tulossa elokuussa 2025

Kirjan kansikuva: Connections 9

Connections 9

Tulossa elokuussa 2026