Painettu
Digi
Otso-sovellus

Trampolin Plus

Trampolin Plus on B1-ruotsin oppikirja, joka sopii muun muassa perusopetuksen kuntakohtaisille lisätunneille, tutkintoon valmentavaan koulutukseen sekä perusopetuksen oppimäärän kertaamiseen. Kirja kattaa kahden vuosiviikkotunnin materiaalin ja sisältää sekä tekstit että tehtävät. 

Aihepiireinä ovat muun muassa maahanmuutto, rakkaus, pelaaminen ja kesäsuunnitelmat. Kirjassa on kuusi kappaletta, joista jokainen sisältää seuraavat osiot: Tavoitteet, Småprat (laajempana kuin muissa Trampolin-kirjoissa), Temaord (kuvasanasto), Lexikon (sanastoaukeama), Text (teksti), Grammatik (kielioppi), Hoppa högt! (soveltavia ja syventäviä tehtäviä), Kolla vad du kan! (kertaavia tehtäviä ja itsearviointi) ja Kulturhopp (kulttuuri). Kirjan lopussa on myös kuullun- ja luetunymmärtämiseen keskittyvä osio.

Trampolin Plus -tuoteperhe on otettavissa käyttöön 01/24.

Trampolin Plus

Trampolin Plus on B1-ruotsin oppikirja, joka sopii muun muassa perusopetuksen kuntakohtaisille lisätunneille, tutkintoon valmentavaan koulutukseen sekä perusopetuksen oppimäärän kertaamiseen. Kirja kattaa kahden vuosiviikkotunnin materiaalin ja sisältää sekä tekstit että tehtävät.  Aihepiireinä ovat muun muassa maahanmuutto, rakkaus, pelaaminen ja kesäsuunnitelmat. Kirjassa on kuusi kappaletta, joista jokainen sisältää seuraavat osiot: Tavoitteet, Småprat (laajempana kuin muissa Trampolin-kirjoissa), Temaord (kuvasanasto), Lexikon (sanastoaukeama), Text (teksti), Grammatik (kielioppi), Hoppa högt! (soveltavia ja syventäviä tehtäviä), Kolla vad du kan! (kertaavia tehtäviä ja itsearviointi) ja Kulturhopp (kulttuuri). Kirjan lopussa on myös kuullun- ja luetunymmärtämiseen keskittyvä osio.

ISBN/GTIN: 978-951-1-44625-5
Hinta: 33,36€ alv. 0%
Hinta: 36,70€ alv. 10%

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Trampolin 3

Trampolin 3

Kirjan kansikuva: Trampolin 4

Trampolin 4

Kirjan kansikuva: Trampolin 5

Trampolin 5

Kirjan kansikuva: Trampolin 6

Trampolin 6