Painettu

Futurix 7-9

Futurix 7–9 oppilaanohjauksen oppikirja on päivitetty vastaamaan ammatillisen koulutuksen uudistusta 2018. Kirjan kokonaisuudistus mahdollistaa saman oppikirjan käyttämisen koko peruskoulun ajan kaikilla vuosiluokilla.

Oppilaskeskeinen lähestymistapa ohjaa myönteisesti oppilaanohjauksen tavoitteisiin. Kirja esittelee laajasti ja selkeästi peruskoulun jälkeiset vaihtoehdot ja auttaa jokaista oppilasta löytämään oman juttunsa. Monipuoliset tehtävät tukevat pohdintoja ja valintoja.

Kirjasarjaan kuuluvat Futurix 7–9 Oppilaanohjaus -kirja, TET-aineisto ja Ohjaajan aineisto, joka on vuonna 2018 julkaistu pdf-versiona.

Katso kaikki sarjan osat

Futurix 7–9

Futurix 7–9 oppilaanohjauksen oppikirja on päivitetty vastaamaan ammatillisen koulutuksen uudistusta 2018. Kirjan kokonaisuudistus mahdollistaa saman oppikirjan käyttämisen koko peruskoulun ajan kaikilla vuosiluokilla. Kirjassa käsitellään opiskeluun, koulutyöhön, arviointiin sekä itsensä tuntemiseen liittyviä kysymyksiä ja siinä on huomioitu ohjauksen tavoitteellisuus. Peruskoulun jälkeiset koulutusvaihtoehdot sekä niiden merkitys oppilaalle esitellään laajasti ja perusteellisesti. Koulutuksen valintaan ja yhteishakuun liittyvän aineiston avulla pyritään helpottamaan oppilaan koulutusratkaisun tekemistä. Kirjassa on monipuoliset tehtävät ja oppilaskeskeinen lähestymistapa.

ISBN/GTIN: 978-951-1-32137-8
Hinta: 36,64€ alv. 0%
Hinta: 40,30€ alv. 10%

Oppikirjailijat

Raimo Heikkinen

Niina Kutvonen

Leena Valutie

Erkki Koski

Erja Öhman