Painettu
Digi
Otso-sovellus

Megafon+

Ruotsin kertausmateriaali

Megafon+ on innostava ruotsin kertausmateriaali lukion 0-kurssille. Megafon+ kertaa peruskoulun keskeistä kielioppia, laajentaa opiskelijan sanavarastoa ja vahvistaa kielitaitoa ennen lukion kurssien aloittamista.

  • Aitojen ihmisten tarinat innostavat opiskelemaan.
  • Tekstit ja tehtävät ovat samassa kirjassa. Kirja sisältää kahdeksan kappaletta, jotka voi käydä läpi haluamassaan järjestyksessä.
  • Voi valita käyttöön myös digikirjana!
  • Digilisätehtävät tarjoavat sanasto- ja rakennetehtäviä painettujen kirjojen käyttäjille.
  • Otso-sovellus tukee ääntämisen ja sanaston harjoittelua sekä kuullun ymmärtämistä.
  • Monipuoliset digitaaliset materiaalit tukevat opetusta ja arviointia.

Katso vinkit Megafon-sarjan käyttöön etäopetuksessa >

Otso-sovellus avaa painetun kirjan käyttäjälle äänitteet, videot, sanalistat ja kääntökortit

Otso-sovelluksen avulla oppilas voi kuunnella tekstien ja tehtävien äänitteitä sekä sanastoja omaan tahtiin. Sanastoa voi harjoitella myös selainlinkkeinä avautuvien sanalistojen ja kääntökorttien avulla. Lisäksi Otso-sovelluksella voi katsoa videoita. Otso tukee ääntämisen ja sanaston harjoittelua sekä kuullun ymmärtämistä.

Tutustu Otso-sovellukseen

Tutustu ohjevideoihin!

Tutustu digiopetusaineiston ohjevideoon täällä ja esitysmateriaalin ohjevideoon täällä.

Megafon+

Megafon+ digikirja kertaa peruskoulun keskeistä kielioppia ja laajentaa oppilaan sanavarastoa mielenkiintoisten aiheiden kautta. Tekstit ja tehtävät ovat samassa kirjassa. Kirja sisältää kahdeksan teemaa (kappaletta), joita lähestytään aitojen ihmisten kautta. Myös ruotsalainen ja suomenruotsalainen kulttuuri ovat keskiössä.

Kappaleita ei tarvitse käydä läpi järjestyksessä, vaan opettaja ja oppilaat voivat valita teemoja oman mielenkiinnon mukaan. Kappalekohtaiset kielioppia kertaavat tehtävät painottavat suullista kielitaitoa. Kirjan lopussa on kielioppikooste tehtävineen, joissa painottuvat oppilaan kirjalliset valmiudet.

Megafon+ sopii hyvin myös lukioon peruskoulun ruotsia kertaavaksi materiaaliksi.

ISBN/GTIN: 978-951-1-36143-5
Hinta: 16,45€ alv. 0%
Hinta: 18,10€ alv. 10%

Opettajan materiaalit

Esitysmateriaali painetun kirjan opettajalle

Esitysmateriaali on rakennettu painetun kirjan aukeamille ja toimii opettajan apuna suunnittelussa ja oppitunnilla. Se sisältää äänitteet, videot ja tehtävien klikattavat ratkaisut. Ratkaisut saa halutessaan näkyviin kohta kerrallaan. Esitysmateriaali sisältää myös opettajan lisämateriaalit ja arviointimateriaalit sekä interaktiiviset kielioppidiat. Kokeile 30 pv ilmaiseksi Opepalvelussa. Katso myös esitysmateriaalin ohjevideo.

Digiopetusaineisto digikirjan ja -tehtävien opettajalle

Digiopetusaineisto on sisällöltään sama kuin esitysmateriaali, mutta pohjautuu oppilaan digikirjaan ja digitehtäviin. Digiopetusaineisto toimii opettajan apuna suunnittelussa ja oppitunnilla. Opettajan on helppo tutustua ratkaisuihin etukäteen tai näyttää ne vaiheistettuna oppitunnilla opettajan välilehden avulla.

Oppikirjailijat

Anna Blom

Mikaela Friis

Siri Liukkala

Sari Pukonen