Painettu
Otso-sovellus

All Stars

All Stars innostaa kaikki oppilaat mukaansa. Oppiminen rakentuu oppilaan omien kokemusten ja tietojen pohjalle. Kielenkäyttötilanteet ja iloinen kuvitus ovat lapsen maailmasta. Eri aisteihin vetoava opetustapa tarjoaa jokaiselle oppilaalle onnistumisen elämyksiä. Tekstikirja ja harjoituskirja toimivat mainiosti yhteen, ja oppilas pystyy heti puhumaan englantia.

Tulossa elokuussa 2023

All Stars esitysmateriaalit päivittyvät

All Stars esitysmateriaalit päivittyvät uuteen käyttöliittymään elokuuksi 2023. Päivityksen jälkeen käyttöliittymä vastaa toiminnallisuuksiltaan esimerkiksi High five! -sarjan digiopetusaineistoa painetun kirjan käyttäjälle. Nykyiseen esitysmateriaaliin tehdyt linkit ja muistiinpanot säilyvät.

All Stars 3 Reader ja All Stars 3 Activity Book saatavilla 30.9.2023 asti. Tämän jälkeen tuotteet poistuvat valikoimastamme.

All Stars -sarja

Kirjan kansikuva: All Stars 3

All Stars 3

Kirjan kansikuva: All Stars 4

All Stars 4

Kirjan kansikuva: All Stars 5

All Stars 5

Kirjan kansikuva: All Stars 6

All Stars 6

Otso-sovelluksen avulla voi kuunnella tekstien ja tehtävien äänitteet

Painettuja All Stars -kirjoja käyttävä oppilas voi Otavan Otso-sovelluksen avulla kuunnella tekstien ja tehtävien äänitteet.

All Stars -sarjan tarinoiden kuunteleminen englanniksi Otso-sovelluksen avulla innostaa opiskelemaan kotona. Kuuntelu tukee myös englannin ääntämisen harjoittelua. Sanoihin ja niiden ääntämiseen on helppo palata ja kuunnella uudelleen Otso-sovelluksen avulla. Tekstin voi kuunnella rauhassa kotona niin monta kertaa kuin itse haluaa!

Oppilaan äänitteet voi kuunnella myös Oppilaan maailmassa

Tutustu Otso-sovellukseen

Opettajan materiaalit

Kaikki oppimisen aistit käyttöön! Selkeästi koottu ja monipuolinen esitysmateriaali on paljon enemmän kuin kirjan sähköinen vastine. Esitysmateriaali sisältää teksti- ja tehtäväkirjojen sisällöt, ratkaisut, äänet sekä opettajan kirjat.

Katso videolta vinkit esitysmateriaalin käyttöön.

Reader
Kirjan aukeamat kuvien, äänien ja tekstien kera. Kirjastosta löytyvät myös opettajan kirja ja opettajan kirjan ratkaisut.

Activity Book
Activity Bookin tehtävät ja tehtävien ratkaisut, jotka voi näyttää yksitellen tai kaikki kerrallaan sekä tehtävien äänet.

Laulut
Hauskat karaokeversiot, joissa laulun sanat näkyvät kunnolla.

Koetyökalu
Monipuolisen koetyökalun avulla voi tehdä räätälöidyn kokeen arviointimateriaalin koetehtävistä.

Tutustu All Stars -sarjaan

Katso, miten All Stars -toimii luokassa!

Katso video

Oppikirjailijat

Raquel Benmergui

Tiina Sarisalmi

Tiina Peltonen

Marcus Ellonen

Ulla Alamikkelä

Laura Ritola

Annamari Granlund