Luokat 1-6

Etsitkö alakoulun oppimateriaaleja? Siirry tuotesarjoihin tästä.

Tervetuloa koulutuswebinaareihin elokuussa

Aloita uusi lukuvuosi sujuvasti tulemalla mukaan koulutuswebinaareihin! Sarjojemme käyttäjäkoulutuksissa perehdyt laajoihin tuoteperheisiimme, oppikirjojen rakenteeseen, monipuolisiin eriyttämisen ratkaisuihin sekä opettajan materiaalien hyödyntämiseen.

Edulliset pakettihinnat

Hyödynnä edulliset pakettihinnat valitsemalla käyttöösi uusi matematiikan Oivaltaja-sarja ja Tarinoiden aapinen tai lukukirja. Tarjolla on myös edulliset pakettiratkaisut erilaisiin eriyttämisen ja S2-opetuksen tarpeisiin.

Katso pakettihinnat

Hinnat

Hinnastosta näet näppärästi koko valikoimamme ja kaikkien tarjolla olevien materiaalien tuote- ja hintatiedot.

Tutustu hinnastoon

Käyttöönottoedut

Tarjoamme moniin sarjoihimme käyttöönottoetuja, kun koulu tilaa ensimmäistä kertaa oppi- tai digikirjoja vähintään 5 kappaletta/sarja/luokka-aste. Koskee myös E-oppikirjoja.

Katso edut

Juuri nyt

Artikkelit

Hauskaa, jännittävää ja kutkuttavaa luettavaa kesälomalle!

Kokosimme lukuvinkkejä ala- ja yläkoululaisille sekä lukiolaisille kesäloman ratoksi. Vinkkaa oppilaillesi!

Artikkelit

Näin Seikkailujen aapisen ja lukukirjan digituotteet ovat uudistuneet

Seikkailujen aapisen ja lukukirjan digiopetusaineistot, digilisätehtävät ja digikirjat uudistuvat elokuuksi 2022. Tutut ja hyviksi havaitut sisällöt siirtyvät uusiin käyttöliittymiin. Kokosimme tähän tärkeimmät uudistukset ja ohjeet avuksesi.

Artikkelit

Näin Tuhattaiturin digituotteet ovat uudistuneet

Tuhattaiturin digiopetusaineistot uudistuvat elokuuksi 2022, mutta voit kokeilla uusia digiopetusaineistoja jo kevätlukukaudella Opepalvelussa. Kokosimme tähän artikkeliin tärkeimmät uudistukset.

Tulossa

Forum-sarjan digiopetusaineistot uudistuvat syksyllä 2022

Forum-sarjaan on tulossa opettajien toivoma uudistus. Kokoamme sarjan luotettavat sisällöt runsaiksi ja helppokäyttöisiksi opettajan digiopetusaineistoiksi. Jatkossa digiopetusaineiston voi valita sen mukaan, onko luokassa käytössä painettu vai digitaalinen Forum-kirja. Painettuja kirjoja opetuksessaan käyttävät saavat Forum-sarjan luotettavat sisällöt uudessa käyttöliittymässä. Näin materiaaleja voi käyttää monipuolisemmin ja sujuvammin. Myös käyttöliittymän visuaalinen ilme on houkuttelevampi ja liikkuminen tuotteessa helpompaa.

Katso webinaaritallenteita

Haluatko perehtyä oppimateriaaleihin silloin, kun sinulle sopii parhaiten?

Katso webinaaritallenteita

Tutustu tuoteluetteloon

Esiopetuksen ja alakoulun tuotteidemme tuoteluettelo 2022 on ilmestynyt.

Selaile tuoteluetteloa

Hyödynnä ohjeet

Kaipaatko apua? Tutustu Ohje-sivuihimme!

Tutustu ohjeisiin

Uutta Tsemppiä oppimiseen

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.

Kaikki tuotteet

Elämänkatsomustieto

Venäjä