Digi

C’est parti !

Hyppää Léonien ja Lucas’n matkaan ja kerää aarrearkku täyteen palkintoja!

C’est parti ! on digitaalinen oppimateriaalikokonaisuus varhennettun ranskan opetukseen. Se lähestyy ranskan kieltä toiminnallisten leikkien, kuvien, lorujen, liikkumisen ja tekemisen kautta.

Katso kaikki sarjan osat

C’est parti ! pähkinänkuoressa

  • Innostava materiaali tutustuttaa oppilaat uuteen kieleen ja kulttuuriin tarinallisten, toiminnallisten ja vuorovaikutteisten sisältöjensä avulla.
  • Kaksoset Léonie ja Lucas ovat tarinan pääosassa ja johdattavat oppilaat jännittävälle seikkailumatkalle ranskan maailmaan.
  • Materiaali keskittyy suullisen kielitaidon kehittymiseen, oman oppimisen arviointiin ja toiminnalliseen yhdessä oppimiseen.
  • Käsiteltävinä aiheina: tervehdykset, värit, numerot, adjektiivit, perheenjäsenet, vaatteet, ruuat ja juomat, eläimet, koti, koulu, lelut, kehonosat, kulkuvälineet, vapaa-aika ja ranskankielinen maailma.
  • Aineisto sopii hyvin myös lukutaitoa harjoitteleville oppilaille.

C’est parti ! on täysin digitaalinen

  • Opettajan digiopetusaineisto tarjoaa monipuoliset työkalut opettajalle.
  • Materiaali on jaettu 13 lukuun, jotka kukin pitävät sisällään äänitteitä, kuvia sekä aktiviteetteja, joita opettaja ohjaa.
  • Digiopetusaineisto sisältää lisäksi C’est la fête ! -osion, jossa käsitellään ranskankielisten maiden juhlaperinteitä.
  • Innostavat digilisätehtävät tukevat oppimista ja toimivat kätevänä eriyttämisen keinona.

C'est parti ! Varhennettu ranska

C’est parti ! -digilisätehtävien avulla oppilas voi harjoitella ranskan kielen eri aiheiden sanoja ja fraaseja. Mukana on myös pelejä. Kunkin jakson ensimmäiset tehtävät sopivat myös lukemista ja kirjoittamista harjoitteleville oppilaille, sillä ne perustuvat ääneen.

ISBN/GTIN: 978-951-1-39938-4
Hinta: 2,00€ alv. 0%
Hinta: 2,20€ alv. 10%

Lue artikkelit

Artikkelit

Läsnäoloa ja rohkeutta heittäytyä – näin rakennat innostavan varhennetun kielen oppitunnin

Otava Oppimisen palvelut on mukana SUKOLin järjestämissä varhennettujen kielten koulutustilaisuuksissa. Kysyimme koulutuksen vetäjältä Maria Frankenilta, kuinka rakentaa innostava ja motivoiva varhennetun kielen oppitunti.

Oppikirjailija

Audrey Ahtikari

Kuvitus

Ville Karppanen