Painettu

Tsemppi Käsiala A ja B

Toivottu uutuus käsialan harjoittamiseen!

Uudet Tsemppi Käsiala A ja B -harjoituskirjat tarjoavat oppilaan ikätason mukaista lisäharjoitusta kirjoittamiseen ja käsialan vahvistamiseen luokille 1–6. Käsialaharjoituskirjat on tehty opettajien toiveiden mukaisesti. Selkeän rakenteen ja toistuvien tehtävätyyppien ansiosta oppilas voi edetä harjoitusten parissa itsenäisesti. Rauhallinen yleisilme ja hauskat tehtävät auttavat oppilasta keskittymään käsialan vahvistamiseen.

Tsemppi Käsiala A -kirjassa pääpaino on sanojen kirjoittamisella, ja tehtävät vaikeutuvat kohti virketason kirjoittamista. Tsemppi Käsiala B on suunnattu luokille 3–6, ja sen tehtävät vahvistavat selkeän käsialan tuottamista.

Katso kaikki sarjan osat

Tsemppi eriyttää, kertaa ja täydentää

  • Selkeät tehtävänannot ohjaavat työskentelyä.
  • Tehtävää riittää jokaiselle.
  • Hauska kuvitus motivoi ja tukee sisällön ymmärtämistä.
  • Selkeä rakenne tuntuu turvalliselta ja tukee oppilaan työskentelyä.

Tsemppi Käsiala A ja B

Tsemppi Käsiala A on alkuopetukseen tarkoitettu harjoituskirja, joka tarjoaa lisäharjoitusta käsialan ja hienomotoriikan harjoittamiseen. Tsemppi Käsiala A vahvistaa selkeän käsialan tuottamista ja käsinkirjoittamisen taitoa. Selkeä rakenne tukee oppilasta ja auttaa tekemään tehtäviä itsenäisesti. Pääpaino on sanojen kirjoittamisessa, ja tehtävät vaikeutuvat kohti virketason kirjoittamista. Valmiit virkkeet ovat aina kolmen sanan mittaisia, joten kirja soveltuu hyvin alaspäin eriyttämiseen.

ISBN/GTIN: 978-951-1-37957-7
Hinta: 18,55€ alv. 0%
Hinta: 20,40€ alv. 10%

Oppikirjailija

Päivi Miettinen

Tutustu koko Tsemppi-sarjaan

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.