Digi

Hallo, Berni!

Lähde iloisen Berni-koiran matkaan tutustumaan saksan kieleen ja kulttuuriin!

Hallo, Berni! on oppimateriaalikokonaisuus varhennettuun saksan opetukseen. Se lähestyy saksan kieltä toiminnallisten ja interaktiivisten tehtävien sekä hauskojen leikkien ja lorujen kautta.

Katso kaikki sarjan osat

Hallo, Berni! pähkinänkuoressa

  • Materiaali keskittyy suullisen kielitaidon kehittymiseen, oman oppimisen arviointiin ja toiminnalliseen yhdessä oppimiseen.
  • Materiaalin vahva tarinankerronta herättää oppilaan mielenkiinnon ja kannustaa omaan pohdintaan opittavia asioita kohtaan.
  • Iloinen Berni-koira on tarinan päähahmo joka johdattaa oppilaat hauskalle matkalle saksankieliseen maailmaan.

  • Käsiteltävinä aiheina: tervehdykset, numerot, värit, adjektiivit, perheenjäsenet, itsestään kertominen, ruuat ja juomat, eläimet, koulu, vapaa-aika, vuodenajat, viikonpäivät, saksankieliset maat ja Eurooppa.
  • Aineisto sopii hyvin myös lukutaitoa harjoitteleville oppilaille.

Hallo, Berni! Varhennettu saksa

Hallo, Berni! on oppimateriaalikokonaisuus varhennettuun saksan opetukseen. Se lähestyy saksan kieltä toiminnallisten ja interaktiivisten tehtävien sekä hauskojen leikkien ja laulujen kautta.

Hallo, Berni! keskittyy suullisen kielitaidon kehittymiseen, oman oppimisen arviointiin ja toiminnalliseen yhdessä oppimiseen.

Materiaalin vahva tarinankerronta herättää oppilaan mielenkiinnon ja kannustaa omaan pohdintaan opittavia asioita kohtaan.

Iloinen Berni-koira on tarinan päähahmo ja johdattaa oppilaat hauskalle matkalle saksankieliseen maailmaan.

Käsiteltävinä aiheina: tervehdykset, kuulumiset, numerot, värit, ruoat, vuodenajat, sää, adjektiivit, vapaa-aika, viikonpäivät, eläimet, perheenjäsenet, asuminen ja maat.

Aineisto sopii hyvin myös lukutaitoa harjoitteleville oppilaille.

ISBN/GTIN: 978-951-1-35355-3
Hinta: 18,09€ alv. 0%
Hinta: 19,90€ alv. 10%

Vinkit ja ideat

Väritettävä pääsiäiskortti

Lataa pdf (158 kt)

Väritettävät pääsiäsimunat

Lataa pdf (212 kt)

Lue artikkeli

Artikkelit

Läsnäoloa ja rohkeutta heittäytyä – näin rakennat innostavan varhennetun kielen oppitunnin

Otava Oppimisen palvelut on mukana SUKOLin järjestämissä varhennettujen kielten koulutustilaisuuksissa. Kysyimme koulutuksen vetäjältä Maria Frankenilta, kuinka rakentaa innostava ja motivoiva varhennetun kielen oppitunti.

Oppikirjailijat

Maria Franken

Johanna Valokari-Pihlasto

Kuvitus

Nonna Virtanen