Painettu

Tsemppi Taitojen itsearviointi

Täsmäapua itsearviointitaitojen tukemiseen!

Harjoituskirja A sopii alkuopetukseen, B ja C luokille 3–6. Tehtäväsisällöt ohjaavat oppilasta suunnittelemaan ja arvioimaan omaa opiskeluaan ja antavat työkaluja oman opiskelutavan tunnistamiseen. Opettajalle materiaali antaa oivan apuvälineen seurata ja arvioida laaja-alaisten osaamistavoitteiden saavuttamista.

Harjoituskirjoissa opiskeltavat taitoalueet ovat osa laaja-alaisia osaamiskokonaisuuksia. Taitoja syvennetään kirjasta A kirjaan C edetessä. Kannustavalla taitopuheella oppilasta tuetaan etenemään oman oppimisensa asiantuntijaksi. Mitä monipuolisemmat oppilaan oppimisen taidot ovat, sitä paremmin hän pystyy hallitsemaan kaikkea opiskeluaan.

Tsemppi Taitojen itsearviointi

Tsemppi Taitojen itsearviointi tarjoaa täsmäapua oppilaan itsearviointi- ja opiskelutaitojen tukemiseen. Harjoituskirjan tehtäväsisällöt ohjaavat oppilasta suunnittelemaan ja arvioimaan omaa opiskeluaan ja antavat työkaluja oman opiskelutavan tunnistamiseen. Opettajalle materiaali antaa oivan apuvälineen seurata ja arvioida laaja-alaisten osaamistavoitteiden saavuttamista.

Harjoituskirja A sopii alkuopetukseen, ja harjoituskirjat B ja C luokille 3–6.

ISBN/GTIN: 978-951-1-35156-6
Hinta: 18,55€ alv. 0%
Hinta: 20,40€ alv. 10%

Oppikirjailija

Ulla Maija Jutila

Tutustu koko Tsemppi-sarjaan

Tsemppi-sarjan harjoituskirjat tarjoavat tukea äidinkieleen ja kirjallisuuteen, matematiikkaan, englantiin sekä opiskelutaitojen opiskeluun ja laaja-alaisten taitojen itsearviointiin. Kannustava sarja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta. Vuosiluokkiin ja kirjasarjoihin sitomattomat materiaalit on helppo ottaa käyttöön.