Artikkelit

Tavataan Educassa!

Educa-messut järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.1.2024. Tule tutustumaan uutuuksiimme ja suosikkisarjoihimme osastolle 6a50. Messuosastolla pääset tapaamaan niin myynnin kuin sisältötiimien väkeä ja otavalaisten puheenvuoroissa kuulet inspiroivia näkökulmia uusista oppimateriaaleista. Tästä artikkelista löydät kiinnostavimmat Educa-poiminnat!

Otavalaisten puheenvuorot Educassa

Otava vie alakoulun opetuksen uudelle digitaaliselle tasolle! Educa-perjantaina kerromme, miten uudet alakoulun digitaaliset materiaalit tehdään käyttäjälähtöisesti yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa
”Anna minun näyttää, mikä minulle on tärkeää” – alakoulun oppilaat ja opettajat mukana oppimiskokemusten suunnittelussa pe 26.1 klo 11.30–12.15, tila 103.

Monipuolinen lukutaito on tae tasa-arvoisista mahdollisuuksista ja olemme innostaneet alakoululaisia ympäri Suomen lukemaan Tähtipöllö-lukukilpailussa! Tule kuulemaan Educan kiinnostavin puheenvuoro, jossa kohtaavat lukutaidon kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvat opettajat ja asiantuntijat. Tapahtuman lopuksi Otava julkistaa Tähtipöllö-lukukilpailun tulokset.
Jokainen opettaja on lukutaidon opettaja la 27.1 klo 11.30, Taito-lava

Alakoulun uutuudet tukevat lukutaidon kehittymistä

  • Uudet historian ja ympäristöopin oppimateriaalimme tukevat lukutaidon kehittymistä aivan uudella tavalla. Uusi Historian jäljillä ja Aalto ovat täynnä ratkaisuja, jotka tukevat oppilaan lukutaidon kehittymistä ja harjoittavat tietotekstin ymmärtämisen taitoja. Sarjoissa on myös runsaasti työkaluja arvioinnin tueksi.
  • Uusi Skylight avaa näkymän englannin kieleen, ympäröivään maailmaan ja unelmiin. Sarjan eriyttämisen ratkaisut antavat jokaiselle oppijalle mahdollisuuden tulla tähdeksi omalla taitotasollaan.
  • Tule tutustumaan monipuoliseen ja eriyttävään Tsemppi-kokonaisuuteen sekä valmistavan opetuksen Treeni S2 -uutuussarjaan
  • Mukana messuilla myös tutut suosikkisarjat Oivaltaja, Tarinoiden aapinen ja lukukirja, Loikka sekä Trampolin!
  • Uutta myös esiopetukseen: osastolla pääset tutustumaan ihastuttavaan Eskariretkeen

Yläkoulussa innostavia uutuuksia kaikille

  • Aivan uusi englannin sarja Connections tarjoaa eriyttämisen ratkaisuja kolmella tasolla! Selkeä ja helppokäyttöinen sarja sopii erilaisten oppijoiden tarpeisiin ja erilaisiin luokkahuoneisiin.
  • Matematiikan uutuussarja Äärettömästä on ilmestynyt Ääretön 9 oppikirja. Koko upea sarja valmistuu syyslukukaudeksi 2024.
  • Suursuosikki Trampolin laajenee – tutustu Trampolin Plussaan

Lukiossa kertausmateriaalit valmistuvat ja digimateriaalien kehitystyö jatkuu

Otava Utbildning – oppimateriaaleja ruotsiksi

Educassa esillä ovat myös sarjojemme ruotsinkieliset käännökset kuten Oivaltaja – Snilleblixt, Elo – Liv sekä lukiolle suunnattu Forum yhteiskuntaoppi – Forum Samhällslära.  

Lue lisää: https://utbildning.otava.fi/

Learning – sarjojamme on saatavilla myös englanniksi

Osastolla pääset tutustumaan myös sarjojemme englanninkielisiin versioihin. Esillä ovat mm. Tuhattaituri – Star Maths, Titaani fysiikka ja kemia – Titanium physics and chemistry, Tsemppi-sarja – Do Your Best! sekä varhaiskasvatuksen käsikirjat.

Lue lisää: https://learning.otava.fi/