Opepalvelu

Rekisteröityminen ja kirjautuminen Opepalveluun

1. Rekisteröidy Opepalvelun käyttäjäksi osoitteessa opepalvelu.otava.fi/register. Kirjoita lomakkeeseen tietosi ja napauta Rekisteröidy.

2. Koulusi ylläpitäjä vahvistaa sinut koulusi opettajalistalle. Ylläpitäjiä ovat esimerkiksi rehtorit ja koulusihteerit. Saat sähköpostiisi tiedon, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu.

Jos ylläpitäjä on jo valmiiksi lisännyt tietosi Opepalvelussa koulun opettajalistaan, käy myös itse rekisteröitymässä käyttäjäksi. Muista vahvistaa rekisteröityminen sähköpostiisi saamasi viestin kautta.

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt Opepalveluun, siirry ohjeen kohtaan 3.

3. Kirjaudu Opepalveluun osoitteessa opepalvelu.otava.fi/login. Kirjaudu rekisteröitymisen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella ja määrittelemälläsi salasanalla. Klikkaa Kirjaudu sisään.

Jos koulullasi on käytössä MPASSid-tunnistautuminen, voit käyttää kirjautumiseen MPASSid-kirjautumista.

Valitse kirjautumisikkunassa silloin kohta Tunnistaudu MPASSID:llä. Saat MPASSid-tunnuksen koulultasi.