Opepalvelu

Näin löydät käyttämäsi digimateriaalin Opepalvelusta

Saadaksesi käyttöösi koulun ostamat ja käyttäjäetuna olevat digiaineistot, koulun ylläpitäjän täytyy vahvistaa sinut koulun opettajaksi Opepalvelussa. Tämän jälkeen kaikki käytössäsi olevat digimateriaalit näkyvät Opepalvelun Materiaalit-näkymässä.

Omat materiaalit -osiossa näkyvät tunnuksen yhteyteen tallentamasi oppiaineen perusteella sinulle kohdistetut koulun materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus.

Koulun materiaalit -osiosta löytyvät kaikki ne materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus. Sinulla on pääsy kaikkiin koulun materiaaleihin riippumatta opettamastasi oppiaineesta.

Tutustu materiaaleihin -osiossa ovat materiaalit, joihin koululla ei ole käyttöoikeutta. Näihin materiaaleihin on mahdollisuus tutustua ottamalla materiaali koekäyttöön 30 päivän ajaksi.

Omat materiaalit -, Koulun materiaalit – ja Tutustu materiaaleihin -osioissa voit valita suosikkeja napauttamalla sydän- ikonia. Suosikin poistaminen tapahtuu napauttamalla samaa ikonia uudestaan. Valitsemasi suosikit listautuvat sekä Suosikit-osioon että etusivun näkymään.