Opepalvelu

Koulun digimateriaalit Opepalvelussa

Saadaksesi käyttöösi koulun käytössä olevat digimateriaalit, koulun ylläpitäjän on täytynyt vahvistaa sinut koulun opettajaksi Opepalvelussa. Digimateriaalit löytyvät Opepalvelun Materiaalit-näkymässä.

Omat materiaalit -osiossa näkyvät tunnuksesi yhteyteen tallentamasi oppiaineen perusteella sinulle kohdistetut koulun materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus.

Koulun materiaalit -osiosta löytyvät kaikki materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus. Sinulla on pääsy kaikkiin koulun materiaaleihin riippumatta opettamastasi oppiaineesta.

Tutustu materiaaleihin -osiossa ovat materiaalit, joihin koululla ei ole käyttöoikeutta. Näihin materiaaleihin on mahdollisuus tutustua ottamalla materiaali koekäyttöön 30 päivän ajaksi.

Omat materiaalit -, Koulun materiaalit – ja Tutustu materiaaleihin -osioissa voit valita suosikkeja napauttamalla sydän- ikonia. Suosikin poistaminen tapahtuu napauttamalla samaa ikonia uudestaan. Valitsemasi suosikit listautuvat sekä Suosikit-osioon että etusivun näkymään.