Opepalvelu

Omien tietojen muuttaminen Opepalvelussa

Pääset muokkaamaan koulukohtaista rooliasi ja opetusaineitasi oikean ylälaidan Ajankohtaista-otsikon alla olevasta rooli-painikkeesta. Valinnat tehtyäsi napauta ”Tallenna”.

Omien tietojen laajempi päivitys onnistuu Opepalvelun etusivun alalaidan Asetukset-näkymän Yleiset- ja Koulut- osioissa.

Yleiset-osiossa voit muokata nimi- ja sähköpostiosoitetietojasi, päivittää Opepalvelun salasanasi ja vaihtaa Opepalvelun käyttöliittymän kielen (suomi/ruotsi/englanti).

  • Jos esimerkiksi sukunimesi muuttuu, voit muuttaa sen omissa tiedoissa sekä päivittää käyttämäsi sähköpostiosoitteen. Näin sinun ei tarvitse luoda uutta tunnusta Opepalveluun.

Koulut-osiossa hallinnoit koulutietojasi. Jos olet vaihtanut työpaikkaa, voit muuttaa oppilaitoksen tiedot sekä päivittää roolisi ja opetusaineesi.

  • Jos menet opettajaksi toiseen oppilaitokseen, pääset poistamaan tiedoistasi vanhan oppilaitoksen ja liittymään uuteen oppilaitokseen. Liittymispyynnöstä menee automaattiviesti oppilaitoksen ylläpitäjälle, joka vahvistaa liittymisen oppilaitokseen. Ylläpitäjänä toimii yleensä koulusihteeri tai rehtori. Saat sähköpostiisi tiedon, kun liittymispyyntösi on vahvistettu, minkä jälkeen pääset käyttämään koululle tilattuja digimateriaaleja.