Ladattavat tiedostot

Otavan verkkokaupasta tilatut ladattavat materiaalit, kuten esim. PDF -muotoiset opettajan oppaat tai Word -tiedostoina olevat arviointimateriaalit saa käyttöönsä ladattua verkkokaupasta, eli ne eivät siirry tilauksen jälkeen Opepalveluun. Tiedosto ladataan omalle tietokoneelle kohdasta Tilaushistoria/Latausoikeudet. Tilaaja ohjautuu sinne automaattisesti tilauksen tekemisen jälkeen. Tiedosto on ladattavissa 14 vrk. ajan tilauksen tekemisestä. Latausoikeudet-osioon pääsee, kun on kirjautuneena sisään verkkokauppaan.

Kirjavälityksen Kouluväylän kautta tilatut ladattavat aineistot ovat ladattavissa Opetusaineistot.fi -sivulta käyttöön.

Huom! Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Otavan verkkokauppa