Oppimateriaalien tilaaminen

Digimateriaalien tilaaminen koululle


Opettaja tai koulun ylläpitäjä voi tilata Otavan digitaalisia materiaaleja (digiopetusaineistot, digikirjat, digitehtävät ja digikokeet) Storian (ent. Kirjavälitys) Kouluväylän kautta tai Otavan verkkokaupasta. Tilattu aineisto on käytettävissä Opepalvelussa seuraavan arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Otavan verkkokaupan verkkokauppatunnukset

Kaikille Otavan asiakasrekisteristä löytyville kouluille on avattu tunnus ja salasana Otavan verkkokauppaan . Tunnuksilla sisään kirjautuneet oppilaitokset voivat tilata koulun laskuun. Tunnukset on toimitettu oppilaitosten rehtoreille ja/tai koulusihteereille. Jos koulusi tunnukset ovat hukassa, ota yhteyttä Otavan asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@otava.fi). Myös koulun ylläpitäjällä on mahdollisuus tarkistaa tunnukset Opepalvelusta. Tunnus näkyy ylläpitäjille Opepalvelussa Koulu -> Koulun tiedot -kohdassa.

Verkkokauppatunnuksia voi tarvittaessa tiedustella Otavan asiakaspalvelusta.

Koulut voivat tilata Otavan verkkokaupasta tuotteita e-laskulla. Tilaamiseen tarvitaan koulun tai kunnan verkkolaskuosoite. Yksityishenkilöt eivät voi tilata tuotteita laskulla.


Jälleenmyyjien yhteystiedot

Mahdollisissa tilausmuutoksissa (esim. tuotteen tai tilauksen peruutus) olethan ensisijaisesti yhteydessä jälleenmyyjäsi asiakaspalveluun.

Storian (ent. Kirjavälitys) asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@storia.fi
Puhelin: 010 345 1580
(arkisin 08-16)

Edustoren asiakaspalvelun yhteystiedot:

Sähköposti: edustore@storia.fi
Puhelin: 010 345 1560 (arkisin klo 08 – 16)

Kirjastopalvelun asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@kirjastopalvelu.fi
Puhelin: 09 584 0440 (arkisin 08 – 16)