Oppimateriaalien tilaaminen

Koulun tilaamien lisenssitietojen tarkistaminen Opepalvelussa

Koulun oppilas- ja opiskelijalisenssien hankinnat ja käyttöönotot voi tarkistaa Opepalvelussa Koulu > Tilaukset-osiosta.

• Tilaukset on jaettu kolmeen taulukkotyyppiin: oppilaslisenssit, opiskelijalisenssit ja koululisenssit.
  • Lisenssitiedoissa näkyy ostettujen, lunastettujen ja jaettavissa olevien lisenssien kappalemäärät.

• Lisenssin Lisätietoja -painiketta napauttamalla saa näkyviin kyseisen lisenssin tiedot ohjeteksteineen.
  • Lisenssin lunastaneet– taulukossa näytetään lisenssin lunastaneet henkilöt, lisenssien tilat ja voimassaoloajat.

Napauttamalla Näytä tiedot– linkkiä saa listauksen lisenssikaudesta ja ryhmistä, joista käyttäjä on voinut saada lisenssin. Ryhmän status erittelee onko ryhmä aktiviinen, poistettu tai arkistoitu.