Välimuistin tyhjentäminen

Digimateriaalien käyttö saattaa nopeutua kun tyhjennät selaimesi välimuistin. Tässä ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen yleisimmillä selaimilla:

Google Chrome
1. Valitse selaimen työkalupalkissa Chrome-valikko (kolme pistettä allekkain sivun oikeassa yläreunassa)
2. Valitse Lisää työkaluja.
3. Valitse Poista selaustiedot.
4. Valitse pudotusvalikosta ensin ajanjakso (tunti, viikko tai kaikki), miltä ajalta haluat selaustiedot poistettavan.
5. Valitse ainakin Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot, sekä mahdollisesti muitakin tietoja poistettavaksi.
6. Valitse Poista selaustiedot.

Mozilla Firefox
1. Paina valikkopainiketta (kolme viivaa allekkain sivun oikeassa yläreunassa) ja napsauta sitten Asetukset.
2. Valitse Lisäasetukset-kohta sivun vasemmasta reunasta.
3. Valitse Verkko-välilehti sivun otsikoista.
4. Välimuistissa oleva verkkosisältö -kohdassa napsauta Tyhjennä heti -painiketta.

Internet Explorer 10
1. Napsauta Työkalut-valikkoa (rattaanpyörä) selaimen oikeasta yläreunasta.
2. Napsauta Internet-asetukset.
3. Napsauta Poista.
4. Valitse poistettavaksi ainakin Väliaikaiset Internet-tiedostot ja Lataushistoria. Halutessasi voit merkitä poistettavaksi muitakin tietoja.
5. Paina Poista.
6. Paina Ok.

Ohjeita ongelmatilanteisiin