Tekniset vaatimukset ja laiteyhteensopivuus

Digitaalisten aineistojen käyttöön tarvitaan internetyhteys.
Offline-käyttö ilman verkkoyhteyttä ei ole mahdollista.

Tuetut selaimet tietokoneilla ja älytauluilla

Uusimmat versiot Google Chrome-, Mozilla Firefox-Safari- sekä Microsoft Edge – selaimista.

Suosittelemme Google Chromea.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet tableteilla

Uusimmat Apple iOS, Android OS ja Windows OS käyttöjärjestelmät ja selaimena ensisijaisesti Google Chrome.

Muut tekniset vaatimukset

• Pdf-tiedostojen käyttö edellyttää Adobe Reader -ohjelmaa.
  • Koetyökalua ei voi käyttää mobiililaitteilla.

Tekniska krav

Webbläsare som stöds på dator och smartboard

Senaste versionerna av Google Chrome, Mozilla FirefoxSafari och Microsoft Edge samt version 11 eller senare av Internet Explorer.

Vi rekommenderar Google Chrome.

Operativsystem och webbläsare som stöds på pekplatta

Senaste Apple iOS, Android OS och Windows OS operativsystem och som webbläsare i första hand Google Chrome.

Andra tekniska krav

• För att kunna öppna PDF-filer måste du ha programmet Adobe Reader.
  • Provverktyget fungerar inte på mobila enheter.

Jos et saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!

Otava Oppimisen palveluiden asiakaspalvelu (Otavan oppimateriaaleihin liittyvät tiedustelut, Opepalvelun ja Oppilaan maailman käytön neuvonta) asiakaspalvelu@otava.fi Puh. 09 156 6800 (ma–pe 8–16) HUOM! Kesän palveluajat: 22.6.-3.7.2020 arkisin klo 9-15 6.- 19.7.2020 asiakaspalvelumme on suljettu 20.-31.7.2020 arkisin klo 9-15 Kirjavälityksen eHelpDesk -tukipalvelu (Lukion digikirjojen & Opiskelijan maailman tekninen neuvonta opiskelijoille) ehelpdesk@kirjavalitys.fi Puh. 010 345 1550 (ma–pe klo 7.30–20.30) Kirjavälityksen asiakaspalvelu (Koulujen ja päiväkotien oppimateriaalitilauksiin liittyvät tiedustelut) koulut@kirjavalitys.fi Puh. 010 345 1580