Tekniset vaatimukset ja laiteyhteensopivuus

Digiopetusaineistojen ja sähköisten opetusaineistojen käyttöön tarvitaan internetyhteys.
Offline-käyttö ilman verkkoyhteyttä ei ole mahdollista.

Käyttöjärjestelmät:
Windows, OSX, Linux

Microsoft Internet Explorer versio 10 ja tätä uudemmat versiot
Apple Safari versio 7 ja tätä uudemmat versiot
Google Chrome ajantasaiset versiot sekä kaksi versiota alaspäin
Safari 3 tai uudempi
Mozilla Firefox ajantasaiset versiot sekä kaksi versiota alaspäin
Microsoft Edge Browser ajantasaiset versiot sekä kaksi versiota alaspäin
Flash Player versio 10.1. tai uudempi
PDF-tiedostojen lukuohjelma, esim. Adobe Acrobat 9 tai uudempi

Tabletit:

Tuetaan Applen iOS 7 ja tätä uudemmilla käyttöjärjestelmillä olevia iPad-laiteita laitteen vakioselaimella (Safari).
Tuetaan Android 4.4.2 ja tätä uudemmilla käyttöjärjestelmäversiolla olevia tabletteja Androidin vakioselaimella (Chrome).