Tekniset vaatimukset ja laiteyhteensopivuus

Digitaalisten aineistojen käyttöön tarvitaan internetyhteys.
Offline-käyttö ilman verkkoyhteyttä ei ole mahdollista.

Tuetut selaimet tietokoneilla ja älytauluilla

Uusimmat versiot Google Chrome-, Mozilla Firefox-Safari- sekä Microsoft Edge – selaimista.

Suosittelemme Google Chromea.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet tableteilla

Uusimmat Apple iOS, Android OS ja Windows OS käyttöjärjestelmät ja selaimena ensisijaisesti Google Chrome.

Muut tekniset vaatimukset

• Pdf-tiedostojen käyttö edellyttää Adobe Reader -ohjelmaa.
  • Koetyökalua ei voi käyttää mobiililaitteilla.

Tekniska krav

Webbläsare som stöds på dator och smartboard

Senaste versionerna av Google Chrome-, Mozilla Firefox-Safari- och Microsoft Edge samt version 11 eller senare av Internet Explorer.

Vi rekommenderar Google Chrome.

Operativsystem och webbläsare som stöds på pekplatta

Nyaste Apple iOS, Android OS och Windows OS operativsystem och som webbläsare i första hand Google Chrome.

Andra tekniska krav

• För att kunna öppna PDF-filer måste du ha programmet Adobe Reader.
  • Provverktyget fungrera inte på mobilapparater.