Opiskelijan maailma

Opiskelijan maailma: vaihtoehtoinen sähköpostiosoite

Vaihtoehtoisen sähköpostin lisääminen

Opiskelija voi liittää Opiskelijan maailman tiliinsä vaihtoehtoisia sähköpostiosoitteita, joilla kirjautua sisään. Jos käyttäjätunnus on henkilökohtainen sähköpostiosoite ja opiskelijalla on myös oppilaitokselta saatu sähköpostiosoite, lisätään oppilaitososoite vaihtoehtoiseksi sähköpostiosoitteeksi.

Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen voi lisätä Opiskelijan maailman Asetukset-sivun Lisää sähköpostiosoite -kentästä:

Opiskelija saa osoitteen lisäämisen jälkeen sähköpostiinsa viestin, jolla hän vahvistaa vaihtoehtoisen sähköpostin lisäämisen Opiskelijan maailmaan. Vahvistuspyyntö on voimassa tunnin ajan. Mikäli viesti ei ole saapunut, kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio.

Huomio erityisesti kevään abiturienteille vaihtoehtoisen sähköpostin lisäämisen tärkeydestä 

Varsinkin kevään abiturienttien on syytä muistaa lisätä vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteensa Opiskelijan maailmaan viimeistään, kun abivuosi on tulossa päätökseensä, yo-kirjoitukset suoritettu ja ennen kuin koulun tunnukset raukeavat valmistumisen myötä. Näin mahdollisuus käyttää 3 kuukauden digilisenssin maksuton pidennys syksyn yo-kokeiden uusimisen yhteydessä on olemassa, vaikka koulun sähköposti ei olisikaan enää käytössä.  

Tietoa digilisenssin jatkamisesta 

Digilisenssin voimassaoloa voi jatkaa veloituksetta kolmella kuukaudella. Opiskelijat voivat itse jatkaa lisenssejä Opiskelijan maailmassa. Etu kannattaa hyödyntää, mikäli opiskelijalla on lyhyt tarve tietylle lisenssille syyslukukauden alussa ylioppilaskirjoituksen tai opintojakson kokeen uusimista varten.