Digikokeiden ohjeet opettajalle

Opettaja käyttää digikokeita Otavan Opepalvelussa. Opiskelijat tekevät digikokeen opettajan lähettämän linkin kautta tai osoitteessa digikokeet.otava.fi opettajalta saamansa kirjautumistunnisteen avulla.

Digikoe laaditaan Otavan Opepalvelussa. Suosittelemme koetta laadittaessa selaimeksi Google Chrome -selainta ja laitteeksi tietokonetta. Opiskelijat voivat osallistua kokeeseen tietokoneella tai tabletilla. Pienellä näytöllä tekemistä ei suositella käyttömukavuuden vuoksi. Kun koetta tehdään, verkkoselaimen asetuksissa pitää sallia evästeet.

Laaditun kokeen voi tallentaa ja käyttää myöhemmin uudelleen toisella ryhmällä.

Digikoetta tai siihen kirjoitettuja vastauksia ei voi tulostaa.

Tulosta ohjeet digikokeiden laadintaan:

Digikokeet-vaihe-vaiheelta

Digikokeiden yleisohjeet

Katso opastusvideo:

Digikokeet
Ohjevideot