Valmennuksia rehtoreiden tueksi

Rehtorin rooli koulun toimintakulttuurin uudistamisessa on keskeinen. Valmennusten avulla varmistat oman kehittymisesi johtajana, työyhteisön jatkuvan oppimisen ja oppilaiden tarvittavat taidot.

Rakentamo itseopiskeluun

Rakentamo on digitaalinen valmennuspalvelu rehtoreille, jotka haluavat kehittyä johtajina. Itseopiskelusisältöjensä kautta Rakentamo tarjoaa samalla koko työyhteisöille mahdollisuuden löytää uusia näkökulmia jatkuvaan oppimiseen koulun toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten keskellä.

Lue lisää

Pedagoginen palvelumuotoilu

Oppimisprosessien suunnittelu teknologiarikkaaseen maailmaan vaatii monialaista osaamista ja ymmärrystä.  Autamme teitä tavoitteidenne mukaisen pedagogisen palvelun tai tuotteen suunnittelussa, tuotannossa ja jalkautuksessa.

Lue lisää

Artikkelit

Hyvinvoivassa työyhteisössä osataan kohdata ja kannustaa

Jotta työyhteisössä viihdytään ja voidaan hyvin, on tärkeää kiinnittää huomiota toimintakulttuurin kehittämiseen ja esimerkiksi yhteisistä pelisäännöistä sopimiseen mahdollisimman sujuvan arjen varmistamiseksi.

Uutiset

Muuttuva koulu -seminaari Kajaanissa toi yhteen digitaalisen oppimisen asiantuntijoita 

Digitaalisen oppimisen asiantuntijat kokoontuivat Kajaaniin keskustelemaan muutoksesta, johtamisesta ja tulevaisuuden taidoista.  

Artikkelit

Tulevaisuustaidot #nyt

”Jotta voidaan opettaa lapsille ja nuorille tulevaisuustaitoja, on meidän aikuisten ensin haastettava itsemme oppimaan uutta”, toteaa Markku Pelkonen Muuttuva koulu -seminaarissa.

Artikkelit

Kahdeksan askelta digitaalisen johtajuuden polulla

Digitaalisen johtajuuden valmennuspolku on syntynyt vastaamaan koulun toimintakulttuurin kehittämisen kysymyksiin.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
* Vaaditaan
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.