Palvelut

Luotettava kumppani muutoksessa

Oppimisen digitalisaatio ja muuttuva koulu haastavat oppimaan uutta ja tekemään asioita uudella tavalla. Toimintakulttuurin muutos tarkoittaa uusia työtapoja, johtamisen kehittämistä ja uuden teknologian mielekästä hyödyntämistä. Otava Oppimisen palvelut haluaa tukea kuntia, kouluja ja opettajia muutoksen läpiviennissä.

Yhteystiedot

Oppimisen palveluja juuri sinulle

Otava Oppimisen palvelut tuottaa koulun arkea helpottavia palvelukokonaisuuksia yhdessä rehtorin ja opettajien kanssa. Ketterät ja innovatiiviset ratkaisut tukevat kouluja johtamisen, osaamisen ja teknologian haasteissa. Yhdessä onnistumme!

Lue lisää

Valmennukset opettajien osaamisen kehittämiseen

Otavan valmennustarjonta on kokonaisvaltaista koulun tarpeista lähtevää palvelua. Valmennusten avulla koulut saavat tehokkaita ja konkreettisia työvälineitä toimintakulttuurin muutoksen läpivientiin. Haluamme tukea rehtoreita pedagogisina johtajina ja opettajien osaamisen kehittäjinä.

Otavan Vuosikellon avulla teet juuri oman koulusi osaamisen kehittämisen lukuvuosisuunnittelun helpoksi. Yhdessä koulun ja asiantuntijoiden kanssa hiotut valmennukset auttavat varmistamaan osaamisen. Teemat räätälöidään koulun tarpeiden mukaan. Mikä teema sopisi juuri teille?

Lue lisää

Monialaista oppimista räätälöidysti

Olemme toteuttaneet useita monialaisia oppimiskokonaisuuksia yhdessä asiakkaiden kanssa. Jokainen kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeet ja teknologiaympäristön vaatimukset huomioiden. Osana palvelukokonaisuutta tarjoamme myös käyttöönottoa tukevan valmennuksen.

Lue lisää

Pyydä tarjous!