Artikkelit

Näin aloitat uuden lukuvuoden New Insightsin kanssa

Kokosimme sivulle vinkkejä, miten aloitat lukuvuoden sujuvasti lukion A-englannin New Insights-sarjan kanssa.

1. Ota haltuun opettajan monipuoliset materiaalit

  • Jos käytössäsi on New Insightsin digikirjat, moduulikohtaiset opettajan materiaalisi löytyvät Opepalvelusta nimellä digiopetusaineisto (esim. New Insights 1-2 digiopetusaineisto).
  • Jos käytössäsi on painetut oppikirjat, opettajan materiaalisi löytyvät Opepalvelusta nimellä esitysmateriaali (esim. New Insights 1-2 esitysmateriaali).

2. Tutustu ohjeisiin ja vinkkaa myös opiskelijoille

Kun avaat New Insightsin digiopetusaineiston, esitysmateriaalin tai digikirjan ensimmäistä kertaa, sinulle avautuvat ohjeet niiden käyttämiseen. Ohjeissa opastetaan, miten liikut tuotteen sisällä ja mitä toimintoja käytössäsi on. Saat ohjeet auki myös myöhemmin oikean yläkulman huutomerkki– tai i-painikkeesta. Digikirjan käyttöohjeet kannattaa käydä lyhyesti läpi uusien opiskelijoiden kanssa.

Otavan LOPS 2021 -materiaalien ohjeet löydät kätevästi koottuna täältä. Ohjeista saat mm. apua siihen, miten otat digimateriaalit käyttöösi, kuinka luot uuden ryhmän ja miten jaat lisenssit opiskelijoille.

3. Katso New Insightsin webinaaritallenne ja lue lisää sarjasta

Katso New Insights -koulutuswebinaarin tallenne nettisivuillamme. Webinaarissa opastamme sinua New Insights -digimateriaalien käytössä. Kuulet vinkkejä tuoteperheiden eri osien monipuoliseen hyödyntämiseen sekä eriyttämiseen. Tallenteen ja lisätietoa New Insights -sarjasta löydät täältä.

4. Tarkista tietosi Opepalvelussa

Tarkista lukuvuoden alussa, että tietosi ovat ajan tasalla Opepalvelussa. Pääset omiin tietoihisi etusivun vasemmasta alareunasta. Kaikki käytössäsi olevat digimateriaalit näkyvät Opepalvelun Materiaalit-näkymässä.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Otavan Opepalvelua, rekisteröidy palvelun käyttäjäksi. Koulusi ylläpitäjä (esim. koulusihteeri tai rehtori) vahvistaa sinut koulusi opettajalistalle. Saat sähköpostiisi tiedon, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu. Jos ylläpitäjä on jo aiemmin lisännyt tietosi Opepalvelussa koulun opettajalistaan, vahvista rekisteröityminen sähköpostiisi saaman viestin kautta.

5. Merkitse usein käyttämäsi materiaalit suosikeiksi Opepalvelussa

Voit merkitä usein käyttämäsi digimateriaalit suosikeiksi Otavan Opepalvelussa. Klikkaa materiaalin nimen perässä olevaa sydänikonia. Valitsemasi suosikit listautuvat sekä Suosikit-osioon että etusivun näkymään, josta pääset niihin nopeasti. Voit poistaa materiaaleja suosikeista klikkaamalla sydänikonia uudelleen. 

6. Oman alueesi myyntipäällikkö ja asiakaspalvelumme on apunasi

Oman alueesi myyntipäällikkö auttaa sinua mielellään oppimateriaalien käyttöönotossa. Katso yhteystiedot täältä. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua osoitteessa asiakaspalvelu@otava.fi.

Aurinkoista alkua uuteen lukuvuoteen!