Näin pääset käyttämään Opepalvelua

 

Rekisteröityminen Opepalveluun

Ensimmäisellä käyttökerralla opettajan tulee rekisteröityä Opepalveluun osoitteessa https://opepalvelu.otava.fi/register

Kirjoita lomakkeeseen tietosi ja napsauta Rekisteröidy-painiketta. Koulusi ylläpitäjä vahvistaa sinut koulusi opettajalistalle. Ylläpitäjiä ovat esimerkiksi rehtorit ja koulusihteerit. Saat sähköpostiisi tiedon, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu.

Jos ylläpitäjä on jo valmiiksi lisännyt tietosi Opepalvelussa koulun opettajalistaan, käy myös itse rekisteröitymässä käyttäjäksi. Muista vahvistaa rekisteröityminen sähköpostiisi saamasi viestin kautta.

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt Opepalveluun, kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla osoitteessa https://opepalvelu.otava.fi/login

Voit myös käyttää kirjautumiseen MPASSid-tunnistautumista, jos koulusi on ottanut MPASSid-tunnistautumisen käyttöön. Kun haluat kirjautua Opepalveluun MPASSid-tunnistautumisella, valitse kyseisen palvelun kirjautumisikkunasta kohta ”Tunnistaudu MPASSID:llä”. Saat MPASSid-tunnuksen koulultasi.

Opepalvelun käyttöohjeet