Asiakaspalvelun vinkit sujuvaan lukuvuoden alkuun

Opepalveluun ja digimateriaaleihin liittyvät vinkit ja ohjeet helpottavat opetuksen aloittamista.

Ovatko tietosi ajan tasalla?

Kannattaa tarkistaa, että tiedot Opepalvelun Omat tiedot -osiossa ovat paikkansapitävät. Omien tietojesi mukaan saat Opepalvelussa käyttöösi sekä koulun ostamat materiaalit että maksuttomat käyttäjäetuna olevat materiaalit. Jotta saat kaiken sinulle kuuluvan heti käyttöön, tietojesi pitää olla ajantasaiset.

Näin tarkistat omat tietosi Opepalvelussa

Kirjaudu Opepalveluun. Omiin tietoihin pääset Opepalvelun etusivun oikeasta yläreunasta oman nimen vieressä olevien kolmen pisteen takaa aukeavan valikon kautta.

Uusi opettaja, näin pääset Opepalvelun käyttäjäksi

Rekisteröidy Opepalveluun osoitteessa opepalvelu.otava.fi. Kirjoita lomakkeeseen tietosi ja napsauta Luo tunnus -painiketta. Koulusi ylläpitäjä vahvistaa sinut koulusi opettajalistalle. Ylläpitäjiä ovat esimerkiksi rehtorit ja koulusihteerit. Saat sähköpostiisi tiedon, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu. Jos ylläpitäjä on lisännyt tietosi Opepalvelussa koulun opettajalistaan ennen rekisteröitymistä, käyt itse vahvistamassa rekisteröitymisen sähköpostiisi saaman viestin kautta.

Onko sinulla kysyttävää digimateriaalien käytöstä?

Palvelemme sinua parhaamme mukaan, mutta lukuvuoden alussa asiakaspalvelussamme on välillä ruuhkaa. Niinpä sinun kannattaa katsoa, löytyykö vastaus kysymykseesi tai ongelmaasi Ohjeet-sivultamme: otava.fi/ohjeet

Myös myyntipäällikkömme auttavat mielellään. Katso oman alueesi myyntipäällikön yhteystiedot täältä >

Joskus ratkaisu digiongelmaan on yksinkertainen. Tyhjennä välimuisti. Vaihda selainta. Mutta koska digitaaliset ratkaisut kehittyvät koko ajan, ne herättävät uusia kysymyksiä. Asiakaspalvelustamme saat opastusta ja käytännön neuvontaa. Me autamme ongelmatilanteissa, jotta sinä voit rauhassa keskittyä opettamiseen.

Tarkat ohjeet oppilaslisenssien jakamiseen

Ohjeet-sivulla on Opepalvelu opettajalle -kohdassa selkeät ohjeet oppilaslisenssien jakamiseen. Katso ja tulosta ohjeet täältä >

Oppimisen palveluiden asiakaspalvelu toivottaa sujuvaa lukuvuotta!

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–16
Puh. 09 156 6800
asiakaspalvelu@otava.fi