Artikkelit

Viisi syytä valita uusi Connections-sarja

1. Connections innostaa oppimaan

Connections-sarjan nokkelat ja kiinnostavat tekstit herättävät uteliaisuuden tutkia paitsi englannin kieltä myös ympäröivää maailmaa. Teksteissä käsitellään aitoja ilmiöitä ja aiheita, joita voi kiinnostuksen herätessä tutkia itse lisää kirjoista ja netistä.

Vitsikkäät tekstit ja videot takaavat, ettei englannin kielen opettelu käy liian vakavaksi!

2. Videot tuovat kielen lähelle oppilasta

Connections antaa ääneen nuorille. Opintojen edetessä oppilaat tutustuvat videoiden ja tekstien kautta oikeisiin nuoriin ympäri maailman. He kertovat omin sanoin elämästään ja esittelevät kotimaataan. 

Connections-sarja tarjoaa myös valmiit opetusvideot kieliopin, ääntämisen ja vuorovaikutustaitojen opetteluun.

3. Connections helpottaa opettajan työtä

Opettajan työtä helpottaa se, kun tietää, mistä asiat löytyvät, ja pystyy ennakoimaan, mitä seuraavalla aukeamalla on tulossa. Connections-sarjan toistuva rakenne ja värikoodaus tekevät kirjassa navigoinnista ja tuntien suunnittelusta helppoa ja sujuvaa. 

Myös tunne siitä, ettei kaikkea kerkeä tehdä, voi aiheuttaa kiireen tuntua lukuvuoteen. Connections tuo rauhan tekemiseen ja keskittyy oleelliseen. Kirjassa on sopiva määrä tekstejä ja sisältöjä lukuvuoden aikana käsiteltäväksi. Harjoituksia jokaiseen aiheeseen on runsaasti.

4. Connections tuo oppitunneille eloa ja vaihtelevuutta

Kielen eri osa-alueita on tärkeää harjoitella monipuolisesti. Connections-kirjoista löydät runsaan määrän valmiita kirjallisia, suullisia, pelillisiä ja toiminnallisia tehtäviä. Vaihtelua tarjoavat erilaiset tehtävätyypit: jokaisessa osiossa on sopivasti tuttua ja uutta. 

Kun kaipaat lisämateriaalia tai vaihtelua oppitunnille, opettajan materiaalin tulostettavat lisätehtävät, pelit sekä heijastettavat tuntiaktiviteetit ovat oiva apuväline. 

Your journey digilisähtehtävien avulla on helppo harjoitella ja kerrata opittua myös digitaalisesti.

5. Connections-sarjan avulla jokainen oppii

Liian vaikeat tai helpot materiaalit voivat joskus olla oppimisen esteenä. Silloin kun sopivan tasoisia tehtäviä ja kertausta on tarpeeksi, jokaisella oppilaalla on avaimet kehittää kielitaitoaan tavoitteitaan kohti. Connections-kirjoissa eri tasoisia tehtäviä ja tekstejä on aina käden ulottuvilla. Kun tehtävät ovat valmiiksi kirjassa, eriyttäminen on helppoa ja joustavaa. Kaikki löytävät varmasti sopivan tasoisen materiaalin ääreen. 

Kielten opettelu vaatii pitkäjänteisyyttä, mikä voi tuntua joskus hankalalta. Connections-sarjassa panostetaan opiskelutaitojen kehittämiseen. Joka unitissa pohditaan omia tavoitteita ja työtapoja – ja opitaan oppimaan.

Lisätukea oppilaalle voi tarjota alaspäin eriyttävän My exercises -kirjan avulla.

Katso Connections-sarjan esittelyvideo.