Uutiset

Osallistu Otavan kuvituskilpailuun

Oletko kuvittaja, peligrafiikoiden suunnittelija, animaattori, lastenkirjakuvittaja, visuaalisen alan opiskelija tai muuten vain säkenöivän hyvä tekijä? Otava etsii uusia nousevia tähtiä ja kokeneita kuvittajia kuvittamaan tulevaisuuden oppimateriaaleja.

Kuvituskilpailussa on kolme eri tehtävänantoa. Teethän vähintään kaksi tehtävänannon mukaista kokonaisuutta. Kuvituksien kohderyhmänä ovat alakouluikäiset (7–12-vuotiaat) oppilaat. Tyyli ja toteutustapa on vapaa, mutta niitä valitessa tulee ottaa huomioon tämän päivän lapsen mediamaailma. Oppimateriaalikuvituksia käytetään oppimisen tukena sekä printti- että digimateriaaleissa.

Katso kilpailutehtävät →

Kilpailun kolme parasta palkitaan rahapalkinnoin:

  1. palkinto 2 000 €
  2. palkinto 1 000 €
  3. palkinto 500 €

Kilpailuaika päättyy 30.11.2019.

Lähetä valmiit työsi (pdf- tai jpg-muodossa, tai esim. WeTransfer-linkillä) osoitteeseen: kuvituskilpailu@otava.fi. Huomioithan, että kuvat ei ole liian raskaita lähetettäväksi sähköpostilla. Kerro sähköpostissa lyhyesti itsestäsi ja työstäsi. Liitä mukaan yhteystiedot.

Palkintoraatiin kuuluu:

Heli Ahola graafinen suunnittelija
Essi Heiskanen tuotepäällikkö
Heli Hujanen markkinointisuunnittelija
Pauliina Impiö kustannustoimittaja
Mirella Mäkilä päägraafikko
Marja Viskari kustannustoimittaja
Essi Sorsa kustannustoimittaja
Anna-Reetta Sipilä liiketoimintapäällikkö

Otava ei hanki kuvituskilpailulla kuvituksia vapaasti käytettäväksi, vaan etsimme kisan avulla uusia kuvittajia tulevaisuuden hankkeisiimme. Kilpailutehtävät on keksitty kisaa varten, eikä Otava käytä kisaan saapuneita kuvituksia mainonnassa tai tuotteissa ilman erillistä sopimusta ja korvausta. Tekijänoikeudet kuvituksiin jää kisaan osallistuneille kuvittajille itselleen. Mikäli kuvitus päätyy kisassa palkintosijalle, voitokkaat kilpailutyöt voidaan esitellä yleisölle ilman lisäkorvausta esimerkiksi Otavan omilla verkkosivuilla tai Facebook-sivulla sekä palkintojenjakotilaisuudessa.