Uutiset

Otavan esiopetusmateriaali palkittiin Frankfurtin kirjamessuilla

Kustannusosakeyhtiö Otavan Seikkailujen eskari -oppimateriaali palkittiin Best European Learning Material Awards 2017 -kilpailussa hopeisella mitalilla.  

Seikkailujen eskari on uuden opetussuunnitelman mukainen oppimateriaali, jonka laajaan tuoteperheeseen kuuluu painettuja ja digitaalisia tuotteita. Sarjan oppikirjailijoita ovat Siri Kolu, Kati Lassila, Virpi Marttila ja Minna Salminen. Kuvituksen on tehnyt Johanna Lumme.

Seikkailujen eskarissa harjoitellaan ilmaisua, ympäristökasvatusta, matematiikkaa, liikuntaa, tunnetaitoja ja mediakasvatusta. Mukana ovat kaikki vuonna 2016 käyttöön otetun opetussuunnitelman oppimiskokonaisuudet sekä laaja-alaisen osaamisen taidot. Laajan digitaalisen opettajan aineiston videot ja toiminnalliset harjoitukset tukevat monipuolista oppimista.

Seikkailujen eskaria kiitettiin raadin palkintoperusteissa muun muassa ikätasolle sopivasta aineiston jäsennyksestä, hauskasta ja yksityiskohtaisesta kuvituksesta sekä opettajan digiopetusaineiston laajasta lisä- ja tukimateriaalista.

Best European Learning Material Awards -kilpailun järjestävät vuosittain eurooppalaiset oppimateriaalijärjestöt EEPG ja IARTEM yhteistyössä Frankfurtin kirjamessujen kanssa. Palkinto jaettiin kirjamessuilla 11.10.2017.