Jump in! (OPS 2016) – Otava Oppimisen palvelut

Jump in! (OPS 2016)

Uusi varhennetun englanninopetuksen oppimateriaali

Jump in! Hyppää mukaan ja aloita englannin opiskelu hauskasti ja toiminnallisesti!

Jump in! -materiaalin pelit, leikit ja laulut tekevät englannin opiskelusta hauskaa. Materiaali antaa hyvän pohjan englannin kielen perussanaston ja tavallisimpien fraasien oppimiselle. Tarjolla on runsaasti eritasoisia tehtäviä, joiden avulla alas- ja ylöspäin eriyttäminen on helppoa. Joustavaa ja helppokäyttöistä materiaalia on sekä aineenopettajan että luokanopettajan vaivatonta opettaa. Materiaali korostaa laaja-alaisen oppimisen taitoja ja mahdollistaa aineintegraation.

Jump in! soveltuu hyvin myös tuki- ja lisämateriaaliksi, yhdysluokkaopetukseen ja joustavaan alkuopetukseen.

Jump in! uudistui syksyksi 2018
Digiopetusaineisto ja oppilaan Digilisätehtävät vastaavat nyt entistä paremmin myös jo 1. luokalta alkavaa englannin opetusta.

Katso Jump in! -webinaari
Kuulet hyödyllisiä vinkkejä Jump in! -materiaalin käyttöön. Kerromme myös, miten uudistuneet digiaineistot tukevat työtäsi entistä paremmin. Katso webinaari täältä.

 

Jump in! (OPS 2016)

Oppilaan materiaalit

Oppilaan kirja

Oppilaan kirja sisältää runsaasti toiminnallisia tehtäviä, jotka harjoittavat yhteistyötaitoja, ryhmässä toimimisen taitoja ja oman toiminnan ohjaamista. Pelit, laulut ja leikit tekevät opiskelusta hauskaa, ja kynätehtävät tukevat muistiin painamista.

Kirjan aloitusjaksoissa harjoitellaan ensin perusasioita, kuten värejä ja lukusanoja. Sen jälkeen jaksojen käsittelyjärjestys on vapaa, mikä tekee aineintegraatiosta erityisen helppoa. Jokaisessa jaksossa on 10 harjoiteltavaa sanaa, ja niissä toistuvat myös aloitusjaksojen perussanat. Lisäksi harjoitellaan tavallisimpia fraaseja. Kirjan lopussa on vielä Extra-osio, jossa on jaksoihin liittyviä lisätehtäviä.

Kirjan jaksot:

Hello
Numbers
Colours
1. This is me
2. Clothes
3. Family
4. Home
5. Food
6. I can
7. School
8. Hobbies
9. Animals
10. Moving around
Extra

Tutustu näytesivuihin

Katso myös Sähköinen materiaali (digilisätehtävät) alempaa.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Opettajan materiaali

Opettajan materiaali sisältää runsaasti tuntityöskentelyä ja tuntien suunnittelua helpottavaa lisämateriaalia, kuten jaksojen käsittelyvihjeitä, ajankäyttösuunnitelmia, lisätehtäviä ja vinkkejä TVT:n hyödyntämisestä. Lisäksi materiaalissa on aineintegraatioon liittyviä ohjeita.

Materiaalista on saatavilla kaksi versiota:

  • värillinen sähköinen opas (pdf)
  • mustavalkoinen painettu opas

Tutustu näytesivuihin

Luokkaäänite

Luokkaäänite sisältää kirjan kuuntelutehtävät ja laulut. Äänite on saatavana CD:nä.

Digiopetusaineisto

Digiopetusaineisto toimii opettajan apuna suunnittelussa ja oppitunnilla. Aineisto sisältää kirjan klikattavine ratkaisuineen, äänitiedostot ja opettajan materiaalit.

Digiopetusaineisto ilmestyy uudistettuna syksyksi 2018.

Oppikirjailijat

Elisa Haukka
Marjo Rantanen