Rakkauskirjeitä tietokoneelle

Opiskele tietojenkäsittelytieteen perusteet rennon luovasti! Linda Liukas on tehnyt alakoulun opettajille inspiroivan Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin, joka sisältää videoita, apuvälineitä ja oheismateriaaleja luokissa työskentelyyn. Tarjoamme Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalit kaikille alakoulussa opettaville veloituksetta sekä suomeksi että ruotsiksi.

Innostava itseopiskelupaketti alakoulun opettajille

Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin avulla opettaja voi opiskella tietojenkäsittelytieteen perusteet helposti ja innostavasti. Se sisältää 10 videota, kiinnostavia linkkejä sekä oppimispäiväkirjan. Ja kaiken opitun voi ottaa heti käyttöön oppilaiden kanssa!

Mitä materiaalipankki sisältää?

Opettajan materiaalipankki sisältää 10 oppituntia:

1. Tietojenkäsittelytiede
2. Ohjelmoinnillinen ajattelu
3. Ohjelmointi
4. Data ja algoritmit
5. Scratch
6. Laitteisto
7. Tietokonejärjestelmät
8. Internet
9. Tekoäly ja koneoppiminen
10. Oikeudenmukaisuus ja monimuotoisuus

Miten materiaalit saa käyttöön?

Opettaja saa Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalit käyttöönsä veloituksetta Otavan Opepalvelusta. Oppilaat näkevät videot Oppilaan maailman kautta, kun opettaja on jakanut heille Rakkauskirjeitä tietokoneelle -lisenssit Opepalvelussa.

Opepalveluun

Mistä oppilaan videot löytyvät?

Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaali on nyt täydentynyt uusilla oppilaille suunnatuilla videoilla. Tarjolla on 29 videota opetuksen tueksi. Oppilaat voivat katsoa videoita veloituksetta Oppilaan maailmassa, kun opettajan on jakanut heille Rakkauskirjeitä tietokoneelle -lisenssin.

Oppilaan maailmaan

Linda Liukas

Kirjailija-kuvittaja Linda Liukas on Suomen tunnetuin koodauslähettiläs. Hän on mm. ollut perustamassa Rails Girls -metodia, jolla opetetaan tytöille koodauksen alkeita ympäri maailmaa. Vuonna 2014 Liukas palkittiin Valtionpalkinnolla digitaalisen teknologian ymmärrettäväksi tekemisestä lapsille.

Linda Liukas