Uutiset

Otava-konsernissa käytetään EKOenergiaa

Otava-konsernissa käytetään nykyään EKOenergia-merkittyä sähköä. Otava siirtyi uusiutuvista energialähteistä tuotettuun sähköön, koska konserni haluaa vaikuttaa energiatuotannon ympäristöystävällisyyteen. Otava haluaa myös tukea kotimaista uusiutuvaa energiaa.

Otava Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Like Kustannus Oy, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Otavan Kirjapaino Oy, Otavamedia Oy, DeCo Media Oy, Suomalainen Kirjakauppa Oy, Plaza-portaali ja NettiX Oy siirtyivät EKOenergian käyttöön huhtikuussa. Ympäristömerkityn sähkön käyttäminen on osa konsernin pitkäjänteistä ympäristötyötä.

EKOenergia on aina 100% uusiutuvaa ja energian alkuperä varmennetaan sähkön alkuperätakuilla. Uusiutuvuuden lisäksi EKOenergian tuotanto täyttää ympäristöjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit.

Lisätietoja EKOenergiasta http://www.ekoenergy.org/fi/

Otava-konserni on yksi Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Emoyhtiö on Otava Oy ja konsernin Kirjat-liiketoiminta-alueen muodostavat Kustannusosakeyhtiö Otava, Like Kustannus Oy, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, F-Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Lehdet-liiketoiminta-alueeseen kuuluu Otavamedia Oy tytäryhtiöineen, joista Ühinenud Ajakirjad AS sijaitsee Virossa. Kauppa-liiketoiminnan muodostaa Suomalainen Kirjakauppa Oy. Konsernin Uusiin liiketoimintoihin kuuluvat Plaza-portaali, NettiX Oy ja Ampparit Oy. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 296,0 Meur ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä.