Painettu
Digi

Kipinä 3

Jännittävän kertomuksen sankarit ovat kolmasluokkalaiset Viljo ja Rana, jotka selvittävät hämärtyvän Sanaskylän arvoitusta. Jokainen oppikirjan seitsemästä jaksosta alkaa jatkokertomuksen osalla. Kertomukseen liittyvät luovat tehtävät vahvistavat oppilaan kielitajua ja sanavarastoa ja kannustavat käyttämään kehittyvää kieltä luovasti. Oppikirja eriyttää sekä ylös-, että alaspäin.

Tehtävien avulla harjoitellaan lukemista, kirjoittamista, vuorovaikutusta, itseilmaisua ja oppimisen taitoja. Kirjallisuuskatkelmia, runoja, tietotekstejä ja lehtikirjoituksia lukemalla tutustutaan erilaisiin lukustrategioihin, ja kielitiedon perusasioita kerrataan pitkin kouluvuotta.

Kipinä 3

Jännittävän kertomuksen sankarit ovat kolmasluokkalaiset Viljo ja Rana, jotka selvittävät hämärtyvän Sanaskylän arvoitusta. Jokainen oppikirjan seitsemästä jaksosta alkaa jatkokertomuksen osalla. Kertomukseen liittyvät luovat tehtävät vahvistavat oppilaan kielitajua ja sanavarastoa ja kannustavat käyttämään kehittyvää kieltä luovasti. Oppikirja eriyttää sekä ylös-, että alaspäin. Tehtävien avulla harjoitellaan lukemista, kirjoittamista, vuorovaikutusta, itseilmaisua ja oppimisen taitoja. Kirjallisuuskatkelmia, runoja, tietotekstejä ja lehtikirjoituksia lukemalla tutustutaan erilaisiin lukustrategioihin, ja kielitiedon perusasioita kerrataan pitkin kouluvuotta.

ISBN/GTIN: 978-951-1-30300-8
Hinta: 32,91€ alv. 0%
Hinta: 36,20€ alv. 10%
Saatavilla rajoitetusti

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Kipinä 4

Kipinä 4

Kirjan kansikuva: Kipinä 5

Kipinä 5

Kirjan kansikuva: Kipinä 6

Kipinä 6