Työyhteisön pelikirja

Valmennus auttaa kouluja selkeyttämään toimintatapojaan ja luomaan yhteisiä pelisääntöjä sujuvamman kouluarjen tueksi. Osallistava valmennus vahvistaa yhteisöllisyyttä ja lisää työyhteisön hyvinvointia.

 

 

 

Työyhteisön pelikirjan työstö on ollut toimiva ja innostava tapa tuoda esille yhteisön aikuisten, opettajien ja ohjaajien, osaamista, vahvuuksia ja pedagogisia näkemyksiä.

Pelikirjavalmennukseen osallistunut rehtori

Valmennuksen kuvaus

Valmennuksen tavoitteena on käydä läpi ja selkeyttää työyhteisön yhteisiä käytänteitä ja toimintatapoja. Valmennuksen aikana luodaan osallistavien menetelmien avulla yhteiset pelisäännöt ja yhteinen pelikirja. Valmennus on suunnattu koko työyhteisölle, osallistaminen varmistaa, että kaikki ovat valmiita sitoutumaan sääntöihin. 

Valmennus sisältää ennakkotehtäviä sekä vähintään kaksi fasilitoitua työpajaa (4–6 tuntia/krt). Hinta alkaen 3 900 € + alv. Koska jokainen yhteisö on erilainen, valmennuksen kesto ja keskeiset tavoitteet suunnitellaan aina yhdessä etukäteen.

Valmennuksen pääteemat

  • Yhteiset suunnittelukäytänteet
  • Vastuut ja osaamisen jakaminen
  • Resurssien käyttö oppitunneilla
  • Yhtenäiset teknologian käytön periaatteet

Valmentajat

Annukka Koivunen

Valmentaja

Heikki Hyyryläinen

Valmentaja

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.