Työyhteisön kehittäminen

Vahva toimintakulttuuri rakentuu parhaiten yhdessä tehden.

Ota yhteyttä

Yhteisöllinen ja vahva toimintakulttuuri vahvistaa työhyvinvointia

Yhteisöllisen toimintakulttuurin ja työyhteisön hyvinvoinnin varmistaminen on yksi johtajan tärkeimpiä tehtäviä. Toimiva yhteisöllisyys on voimavara, joka helpottaa päätöksentekoa, vaikeiden asioiden läpikäyntiä ja ratkaisujen löytämistä. Vahvan toimintakulttuurin tulisi olla jokaisen työyhteisön tavoitteena.

Valmentajiemme tuella työyhteisöillä on mahdollisuus kehittää osaamistaan. Kaikkiin valmennuksiimme sisältyvän nykytilan ja tahtotilan määrittelyllä varmistetaan, että kehityksen suunta on oikea.

Tutustu valmennuksiimme ja löydä sinun koulullesi sopivin valmennuspolku!

Perusopetus ja lukiot

Työyhteisön pelikirja

Valmennuksen aikana luomme yhteisöllisesti juuri teidän koulunne toimintakulttuuriin sopivia yhteistyön malleja. Työyhteisön pelikirja syntyy yhdessä tehden, ja yhdessä luotuihin käytänteisiin on kaikkien helppo sitoutua.

Tutustu

Perusopetus ja lukiot

Toimivat tiimit

Valmennuksen aikana koostamme eri tiimien usein hajanaisista toimintatavoista ja käytänteistä yhteisiä toimintamalleja, jotka sopivat juuri teidän koulunne toimintakulttuuriin.

Tutustu

Artikkelit

Hyvinvoivassa työyhteisössä osataan kohdata ja kannustaa

Jotta työyhteisössä viihdytään ja voidaan hyvin, on tärkeää kiinnittää huomiota toimintakulttuurin kehittämiseen ja esimerkiksi yhteisistä pelisäännöistä sopimiseen mahdollisimman sujuvan arjen varmistamiseksi.

Artikkelit

Uusi koulu – uudet kujeet

Uusi koulurakennus rohkaisee myös toimintakulttuurin muutokseen Lauritsalan koulussa. Otava Oppimisen palveluiden valmennukset, vuosikello ja pelikirja tukevat muutoksen toteuttamisessa. Lauritsalan koulun rehtorit kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä Otavan palvelutiimin kanssa.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.