Itseopiskeluun

Rakentamo

Digitaaliset itseopiskeluaineistot johtamisen, työyhteisön ja oppimiskulttuurin kehittämiseen rehtoreille ja koko työyhteisölle.

Tilaa verkkokaupasta

Mikä Rakentamo on?

Rakentamo on koko työyhteisölle suunnattu palvelu, mutta erityisesti sen sisällöt palvelevat toimintakulttuurin ja johtajuuden kehittämisestä kiinnostuneita rehtoreita.

Rakentamon sisältöjen avulla ymmärrys toimintakulttuuriin vaikuttavista teemoista kasvaa ja näkemys oman koulun toimintakulttuurin kehitysvaiheen tilasta syvenee. Kun Rakentamon teemat viedään arjen tasolle, niin tieto konkretisoituu yhteiseksi tekemiseksi.

Tilauksen jälkeen Rakentamo on koko työyhteisön käytössä Otavan Opepalvelussa. Rakentamon teemojen käsittelyä työyhteisöissä on mahdollista syventää valmennustemme avulla.

Luomme ja kehitämme Rakentamon sisältöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Mitä Rakentamosta löytyy?

  • Itseopiskeltavia kokoelmia johtamisen, työyhteisön ja oppimiskulttuurin kehittämisen tueksi.
  • Lukuvuosittain vaihtuvia, valmiita oppimiskokonaisuuksia, joiden avulla oppijoiden tiedollinen ja taidollinen osaaminen kehittyvät, ja jotka vahvistavat yhteisopettajuutta koko työyhteisössä.
  • Ladattavia ja muokattavia työpohjia, joiden avulla eri teemojen käsittely työyhteisössä on helppoa.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.