Palvelut

Pedagoginen palvelumuotoilu

Tukea suunnittelusta aina tuotantoon ja jalkautukseen asti.

Tutustu viimeisimpään projektiimme: SUH Vesi- ja jääturvallisuus

Ketterästi tavoitteisiin

Oppimisprosessien suunnittelu digitalisoituvaan maailmaan vaatii monialaista osaamista ja ymmärrystä. Palvelumme yhdistää ketterät projektimenetelmät, sisältöasiantuntemuksen, pedagogisen osaamisen ja teknologisen kyvykkyyden.

Palvelumme

  • Konseptointi ja pedagoginen palvelumuotoilu
  • Valmennussuunnitelmat, digivalmennukset ja jalkautukset eri kohderyhmille
  • Fasilitoidut työpajat
  • Testaus ja kouluyhteistyö
  • Wireframe-toteutukset, grafiikka, nettisivut
  • Projektin vetäminen

Vesiturvallisuus

Vesi- ja jääturvallisuus tutuksi -projektin kautta oppilaat oppivat, mitä kaikkea vesi- ja jääturvallisuus tarkoittaa ja mitä voimme itse tehdä turvallisemman vesillä liikkumisen edistämiseksi.

Toteutimme projektikokonaisuuden Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitolle.

Tutustu

Tila 2030

Monialainen kokonaisuus, jonka aikana opitaan, kuinka paljon kiinteistö- ja rakentamisala vaikuttaa meidän kaikkien tulevaisuuteen. Yhteistyökumppanit projektissa: Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Kiinteistötyönantajat, Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima, Rakennusteollisuus RT, Rakennusliitto, Rakentamisen Laatu RALA, RAKLI ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL.

Tutustu

Empatiatähdet

Alakouluille suunnattu Empatiatähdet-oppimiskokonaisuus harjoittaa empatiataitoja pitkäkestoisesti koko lukukauden ajan. Projekti toteutettiin yhteistyössä Microsoftin kanssa.

Tutustu

Tutkimusmatka kestävään tulevaisuuteen

Valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan sidottu monialaisen oppimisen digitaalinen projektimalli suunniteltiin tukemaan Lakeuden Etappi Oy:n kouluille suunnattua lakisääteistä ympäristökasvatusta ja jäteneuvontaa.

Tutustu

Artikkelit

Monialainen oppimiskokonaisuus yläkouluille: Tila 2030

Ilmastonmuutos, kestävä kehitys, teknologia, tulevaisuus. Tila 2030 on valmiiksi suunniteltu monialainen kokonaisuus, joka opettaa, miten kiinteistö- ja rakentamisala vaikuttaa meidän kaikkien tulevaisuuteen.

Artikkelit

Parempi luokkahenki? Ota käyttöön empatia-aineisto alakouluille!

Ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja onnistuneen yhdessä tekemisen edellytys on empatia. Digitalisaatio muuttaessa vuorovaikutusta empatiataidot korostuvat entistä enemmän. Onneksi empatia on taito, jota voi oppia ja opettaa.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.