Monialaisuus ja tulevaisuustaidot

Otavan valmiin monialaisen oppimiskokonaisuuden avulla monialaisen viikon suunnittelu ja toteutus on helppoa. Valmiita MOK-teemoja ovat esimerkiksi hyvinvointi, ilmastonmuutos ja yhdenvertaisuus. Valmennus tukee oppimiskokonaisuuden käyttöönottoa.

Projektin runko oli todella toimiva ja toimii erinomaisena lähtökohtana myös tuleville projekteille.

Opettaja Heinsuon koululta

Valmennuksen kuvaus

Valmennus perehdyttää osallistujat Otavan monialaisten oppimiskokonaisuuksien pedagogiseen malliin ja valitsemaanne monialaiseen oppimiskokonaisuuteen. Valmennus tukee toteutuksen suunnittelua ja antaa käytännön vinkkejä koulun teknologian hyödyntämiseen oppimiskokonaisuuden aikana.

Otavan monialaisista oppimiskokonaisuuksista voitte valita juuri teitä kiinnostavan teeman koulunne MOK-viikon toteuttamiseen. Katso video tai lue lisää esitteestämme Monialaista oppimista onnistuneesti.

Valmennuksen kesto on neljä tuntia ja suositeltu osallistujamäärä 6–12 opettajaa. Hinta alk. 1200 € + alv. Sovi valmennuksesta koulullenne ottamalla yhteyttä suoraan valmentajiimme tai alla olevan lomakkeen avulla.

 

Valmennuksen pääteemat

  • Otavan monialaisten oppimiskokonaisuuden pedagoginen malli
  • Opetuksen toteutus monialaisen oppimiskokonaisuuden aikana
  • Vinkit ja tuki koulun teknologian pedagogiseen hyödyntämiseen

Valmentajat

Heikki Hyyryläinen

Valmentaja

Annukka Koivunen

Valmentaja

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.