Oppimiskulttuurin kehittäminen

Rohkeasti tulevaisuuteen katsova, teknologiaa hyödyntävä oppimiskulttuuri antaa oppijoille hyvät eväät elämään.

Ota yhteyttä

Oppimiskulttuuri kehittyy yhdessä oppien

Vahvassa oppimiskulttuurissa tulevaisuustaidot on sisällytetty olennaiseksi osaksi oppimista. Tällä voidaan varmistaa, että oppijat saavuttavat ne taidot, joita tulevaisuudessa tarvitaan.

Valmennuksemme antavat tukea laaja-alaisia ja tulevaisuuden taitoja kehittävien oppimiskokonaisuuksien toteuttamiseen. Ne tukevat opettajia myös oppimista tukevan teknologian käyttöönotossa.

Perusopetus

Monialainen oppimiskokonaisuus

Monialaisuuden käyttöönotto on helppoa valmiin oppimiskokonaisuuden ja käyttöönottovalmennuksen avulla. Oppijoiden taidot kehittyvät monipuolisesti tutkimalla ajankohtaisia ilmiöitä.

Tutustu

Perusopetus

Yhteisopettajuudessa eteenpäin

Valmennus antaa koulun opettajille valmiudet kehittää yhteisopettajuutta yhteissuunnittelun sekä yhteisten käytänteiden luomisen kautta.

Tutustu

Perusopetus

Tulevaisuuden taidot

Valmennuksessa tunnistetaan keskeisiä tulevaisuustaitoja ja opitaan hyödyntämään niitä eri oppiaineissa ja yli oppiainerajojen.

Tutustu

Lukio

Laaja-alainen osaaminen lukiossa

Valmennus antaa tietoa, valmiuksia ja esimerkkejä laaja-alaisen osaamisen soveltamiseen eri oppiaineissa ja yhdistää näin lukion toimintakulttuuria.

Laaja-alainen osaaminen lukiossa

Artikkelit

Tulevaisuustaidot #nyt

”Jotta voidaan opettaa lapsille ja nuorille tulevaisuustaitoja, on meidän aikuisten ensin haastettava itsemme oppimaan uutta”, toteaa Markku Pelkonen Muuttuva koulu -seminaarissa.

Artikkelit

Otavan MOK – ilmiömäistä oppimista!

Monialainen viikko voi olla parhaimmillaan lukuvuoden tähtihetkiä. Valmiit MOK-teemamme auttavat helposti alkuun, ja MOK-valmennuksemme tekee käyttöönotosta sujuvaa ja tehokasta.

Artikkelit

Otava kannustaa ilmastotalkoisiin yhdessä koulujen kanssa

Otava Oppimisen palveluiden uunituore monialainen oppimiskokonaisuus (MOK) käy taisteluun ilmastonmuutosta vastaan yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa. Tällä viikolla taistelua käydään Vaisaaren koulussa Raisiossa.

Artikkelit

Futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölönen kannustaa nuoria uskomaan unelmiinsa

Otava Oppimisen palvelut toteutti yhdessä futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölösen kanssa Yrittäjämäinen asenne ja tiimityöskentely -oppimiskokonaisuuden.

Artikkelit

Jyväskylän yliopiston OKL testasi Otavan monialaisen oppimiskokonaisuuden

Monialaisesta oppimisesta on käyty viime aikoina kiivasta keskustelua. Otava Oppimisen palvelut pyysi Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitosta testaamaan yhden omista oppimiskokonaisuuksistaan. Miten kävi?

Artikkelit

Terve elämä valtasi Heinsuon koulun Hollolassa

Luokanopettaja Tiina Aulion tunnilla 6.luokkalaiset ovat täysillä työn touhussa. Jotain innostumisesta kertoo se, että kotiin sairastumisen takia jäänyt oppilas haluaa osallistua ryhmätyöhön videopuhelulla. ”Kun oppilaat tutkivat itse päättämäänsä aihetta, he ottavat asian enemmän omakseen, kuin jos itse puhuisin asian luokalle”, toteaa Tiina tyytyväisenä.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.